Attiecības
2022. gada 14. februāris, 07:12

Kurš biežāk nāk samīļoties? Dainis Tenis un Zane Stafecka atbild uz ātrajiem jautājumiem raidījumā “Abi labi”

Jauns.lv

“Abi labi” ir ekspresinterviju raidījums Valentīna dienas noskaņās. Vairāki Latvijā labi zināmi pāri ļāvās piedzīvojumam, atbildot uz ātrajiem jautājumiem par viņu kopā būšanu, piemēram, kurš pirmais atzinās mīlestībā, kurš biežāk vēlas apskauties, kurš biežāk lamājas, kurš labāk brauc ar auto utt.

Šajā video uz jautājumiem atbild divu mūziķu pāris – “Latvian Voices” dziedātāja Zane Stafecka un grupas “DaGamba” pianists Dainis Tenis. Divu bērnu vecāki viens otru ir labi iepazinuši un atklājuši vairākus priekšnoteikumus, lai attiecības balstītos savstarpējā sapratnē un mierā.

Viņuprāt, ir svarīgi savu muzikālo dzirdi izmantot arī vienam otra saklausīšanai un saprašanai, kā arī atvēlēt vietu un laiku katra personības izaugsmei un profesionālajai attīstībai. Piemēram, Dainis bez aktīvās darbības grupā “DaGamba” un duetā ar čellistu Valteru Pūci komponē arī oriģinālmūziku un ir sācis savu solo projektu. Vairāki skaņdarbi no viņa debijas albuma DECODER jau atrodami “Spotify” un citās straumēšanas platformās. Šā gada septembrī Kuldīgā pirmo reizi norisināsies Daiņa rīkots taustiņinstrumentu mūzikas festivāls “Kuldīga Piano”. Savukārt Zane patlaban mājās audzina divus mazos un atbalsta Daiņa muzikālo karjeru, bet jau rudenī atsāks kordiriģentes gaitas un dalību vokālajā grupā “Latvian Voices”.

Par Valentīna dienas dāvanu Dainim un Zanei parūpējies rubrikas sadarbības partneri e-komercijas risinājums Klix un juvelierizstrādājumu tirgotājs "Jahonts".

Portālā “jauns.lv” skaties vēl divus raidījumus “Abi labi”, kuros piedalās mūziķi Kaspars un Anda Zemīši, kā arī aktieris Rihards Lepers ar sievu arhitekti Kristu Paulu Leperi.