Attiecības
2022. gada 14. februāris, 06:51

Kurš biežāk saņem dāvanas? Rihards Lepers un Krista Paula Lepere atbild uz ātrajiem jautājumiem raidījumā “Abi labi”

Jauns.lv

Kurš spēra pirmo soli, lai sāktu attiecības? Kurš labāk atceras nozīmīgu jubileju datumus? Kurš pirmais cenšas izlīgt mieru pēc strīda? Uz šiem un citiem jautājumiem Valentīna dienas ieskaņā atbild vairāki Latvijā labi zināmi pāri raidījumā “Abi labi”.

Šoreiz vienā no Rīgas augstākajiem punktiem – viesnīcas “Radisson Blu Elizabete Hotel” bārā “Skyline” – ar aizvērtām acīm un bez vārdiem uz vairāk nekā 20 ātrajiem jautājumiem atbild aktieris Rihards Lepers un arhitekte Krista Paula Lepere.

Leperu novēlējums topošajiem un esošajiem pāriem Kristas vārdiem: “Būvējiet spēcīgus pamatus spēcīgai nākotnei!” Kristas pārliecība par pamatu nozīmi sakņojas viņas izglītībā – viņa darbojas arhitektūras pasaulē. Savukārt Rihardu var redzēt TV ekrānos gan ukraiņu komēdijseriāla “Radu būšana” 7. sezonā, gan amerikāņu šausmu filmā “Warhunt”, kur viņš filmējies kopā ar Mikiju Rurku, gan arī krievu vēsturiskajā drāmā “Krievu gūsteknis”.

Par Valentīna dienas dāvanu Rihardam un Kristai parūpējies rubrikas sadarbības partneri e-komercijas risinājums Klix un juvelierizstrādājumu tirgotājs "Jahonts".

Portālā “jauns.lv” skaties vēl divus raidījumus “Abi labi”, kuros piedalās mūziķu pāri Anda un Kaspars Zemīši, kā arī Zane Stafecka un Dainis Tenis.