Attiecības
2022. gada 14. februāris, 05:35

Kurš biežāk sūta mīļas īsziņas? Anda un Kaspars Zemīši atbild uz ātrajiem jautājumiem raidījumā “Abi labi”

Jauns.lv

Valentīna diena Andas un Kaspara Zemīšu ģimenē vienmēr ir dubulti svētki, jo ģitāras virtuozam tieši 14. februārī ir dzimšanas diena. Tāpēc dalība Valentīna dienas pāru iztaujāšanas raidījumā “Abi labi” ir kā ķirsītis uz jau tā saldās tortes.

Kurš biežāk sūta mīļas īsziņas? Kurš guļot vairāk knosās? Kurš biežāk lamā valdību? Kurš papildina, bet kurš iztukšo Zemīšu mājas ledusskapi? Uz šiem un virkni citu jautājumu Zemīši atbild pievienotajā video. Lai pāris neietekmētos viens no otra atbildēm, viņu acis paliek aizvērtas visu iztaujāšanas laiku.  Atbildes Zemīši sniedz, norādot viens uz otru.

Raidījuma ieraksts notika vienā no Rīgas augstākajiem punktiem – viesnīcas “Radisson Blu Elizabete Hotel” bārā “Skyline”. Bet šovakar, savā dzimšanas dienā, Kaspars uzstājas mūzikas namā “Daile” sava trešā albuma “Motīvs balsij un ģitārai” prezentācijas koncertā. Tajā piedalās arī JRT aktieris Kaspars Znotiņš, aktrise un režisore Rēzija Kalniņa, dziedātāji Intars Busulis, Renārs Kaupers, Elza Rozentāle, Daumants Kalniņš un Kaspara ģimene.

Zemīšu ģimenes uzticams sabiedrotais ir humora izjūta un spēja vienam otru papildināt. Kamēr Anda novēl atcerēties, ka esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām, Kaspars smaidot turpina sievas teikto – katrai dāmai savs vīrs jāmīl un jālolo, jo tieši viņš palīdz iet cauri visām dzīves likstām, ko dāmas nebūtu piedzīvojušas, ja nebūtu ar savu vīru reiz apprecējušās.

Par Valentīna dienas dāvanu Andai un Kasparam parūpējies rubrikas sadarbības partneri e-komercijas risinājums Klix un juvelierizstrādājumu tirgotājs "Jahonts".

Portālā “jauns.lv” skaties vēl divus raidījumus “Abi labi”, kuros piedalās mūziķu pāris Zane Stafecka un Dainis Tenis, kā arī aktieris Rihards Lepers ar sievu arhitekti Kristu Paulu Leperi.