foto: Facebook
Mūžībā aizsaukti ar nepilnu divu dienu starpību... Mirusi viena no slavenākajām Latvijas frizierēm Vera Kuročkina un viņas vīrs Vitālijs Varlamovs
Attiecības
2021. gada 23. decembris, 19:59

Mūžībā aizsaukti ar nepilnu divu dienu starpību... Mirusi viena no slavenākajām Latvijas frizierēm Vera Kuročkina un viņas vīrs Vitālijs Varlamovs

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 19. decembrī, mūžībā devusies viena no slavenākajām Latvijas frizierēm un stilistēm Vera Kuročkina, bet šonedēļ, 21. decembrī, miris arī viņas vīrs - bijušais žurnālists Vitālijs Varlamovs.

Skumjās vēstis Rus.LSM.lv pavēstījusi Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra darbiniece Natālija Bastina.

Kuročkina mūžībā devusies 66 gadu vecumā. Viņa bija viena no pirmajām privātajām stilistēm un frizierēm Latvijā, strādājusi ar gandrīz visām Latvijas zvaigznēm, kā arī sniegusi meistarklases ārzemēs.

Tikmēr Varlamovs bija vecāks. Viņš miris 77 gadu vecumā. Profesionāli nodarbojās ar futbolu, bija arī žurnālists, tostarp 70.-80. gados strādāja Latvijas Radio, laikrakstā "Padomju Jaunatne", TASS.

"Kad uzzināju par Veras Kuročkinas nāvi, es vienkārši neticēju savām ausīm," Rus.LSM.lv stāsta olimpiskā medaļnieka Jurija Silova atraitne un ilggadējā Kuročkinas un Varlamova kaimiņiene Tatjana Silova.

"Enerģiska, dzīvespriecīga, ticēja gaišai nākotnei, neskatoties uz visām bēdām un pārdzīvojumiem, kas viņai sekoja visu dzīvi. Liktenis mūs saveda kopā pirms daudziem gadiem. Viņa bija viena no pirmajām, kas atvēra savu privāto frizētavu "Kuafer" Marijas (Čaka) ielā. Bija grūti tur nokļūt... Viņa bija izcila meistare un skolotāja, cik daudz brīnišķīgu meistaru viņa radīja," atminas Tatjana.

"Tas, ka Vitālijs nomira teju uzreiz nākamajā dienā, neiederas normāla cilvēka galvā... Viņi viens otru ļoti mīlēja, arī tur būs kopā... Grūti un neprātīgi gan būs viņu brīnišķīgajai meitai, vēl pavisam jaunai, ar kuru tētis un mamma tik ļoti lepojās," teic Tatjana.

Kā sociālajā vietnē "Facebook" ierakstījusi abu meita Viktorija, atvadīšanās notikusi šodien, 23. decembrī.

Jauns.lv izsaka līdzjūtību Kuročkinas un Varlamova tuviniekiem.