foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/ Vida Press
Kas Sārai Džesikai Pārkerei un citām "Sekss un lielpilsēta" aktrisēm sakāms par apsūdzībām pret Krisu Notu?
Sintija Niksone, Kristīne Deivisa, Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriāla “And Just Like That…” pirmizrādes “afterparty” ballītē šā gada 8. decembrī.
Attiecības
2021. gada 22. decembris, 10:35

Kas Sārai Džesikai Pārkerei un citām "Sekss un lielpilsēta" aktrisēm sakāms par apsūdzībām pret Krisu Notu?

Jauns.lv

"Mēs atbalstām sievietes, kuras ir spērušas soli un dalījušās savā sāpīgajā pieredzē," teikts seriāla "And Just Like That…" izplatītajā paziņojumā. Kā zināms, šis kinoprojekts ir slavenā seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājums.

Seriāla “Sekss un lielpilsēta” turpinājuma zvaigznes Sāra Džesika Pārkere, Kristīne Deivisa un Sintija Niksone pirmdienas vakarā oficiāli paudušas atbalstu sievietēm, kuras apsūdz viņu kolēģi aktieri Krisu Notu seksuālā vardarbībā. Aktrises savu viedokli paudušas sociālajos tīklos.

foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/ Vida Press
Sāra Džesika Pārkere un Kriss Nots seriāla “And Just Like That…” pirmizrādes vakarā Ņujorkā šā gada 8. decembrī.

“Mēs esam dziļi apbēdinātas, dzirdot apsūdzības pret Krisu Notu. Mēs atbalstām sievietes, kuras spērušas soli un dalījušās savā sāpīgajā pieredzē,” teikts aktrišu kopīgajā paziņojumā.
“Mēs zinām, ka tas noteikti ir ļoti grūti izdarāms un mēs uzslavējam viņas par to.”

Šā gada 16. decembrī izdevums “The Hollywood Reporter” rakstīja, ka aktieris Kriss Nots apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos divām sievietēm 2004. gadā un 2015. gadā.

Nākamajā dienā trešā sieviete viņu apsūdzēja seksuālā vardarbībā. Aktieris viņai uzmācies 2010. gadā Ņujorkas restorānā, kur viņa tolaik strādājusi.

Lieliskais vīrietis - seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots uz ekrāna un reālajā dzīvē

gallery icon

Nots noliedzis visu trīs sieviešu izteiktās apsūdzības.

“Apsūdzības, ko pret mani izvirzījuši cilvēki, kurus esmu saticis pirms daudziem gadiem, pat pirms desmitiem gadu, ir kategoriski nepatiesas,” aktieris Kriss Nots norādīja pēc “The Hollywood Reporter” publikācijas. “Šie stāsti varēja notikt pirms 30 gadiem vai 30 dienām – nē vienmēr nozīmē nē – un es nekad nepārkāpu šo robežu.”

“Tikšanās notika ar abpusēju piekrišanu. Ir grūti neapšaubīt šo stāstu nonākšanas atklātībā laiku. Es nepateikšu, kāpēc tie parādās tieši tagad, bet es zinu vienu: es neuzmācos šīm sievietēm,” apliecina Nots.

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta"

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta".

gallery icon

Aktieris sniedza nākamo paziņojumu īsi pēc tam, kad trešā sieviete bija publiski vērsusies pret viņu ar līdzīga rakstura apsūdzību. “Stāsts ir absolūts izdomājums, un apsūdzības izklāsts, kas ir sīki aprakstīts, izskatās pēc sliktas lasāmvielas,” norādījis Nota pārstāvis. “Kriss nezina, kas ir šī persona, un, kā vakar tika teikts: viņš nav pārkāpis un nekad nepārkāps šo robežu.”

Visas trīs sievietes savus stāstus izklāstījušas anonīmi, neatklājot savas personības.

Krisa Nota vārds ziņu virsrakstos figurē kopš seriāla “And Just Like That...” iznākšanas. Viņa varonis Lieliskais vīrietis mirst pēc slodzes uz “Pelotron” velotrenažiera. Pēc tam Nots piedalījās kompānijas “Peloton” reklāmā, kuru filmēja aizvadītajā nedēļas nogalē, bet tagad izvirzīto apsūdzību dēļ pieņemts lēmums sadarbību lauzt un uzfilmēto materiālu nedemonstrēt.

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē.

gallery icon

CBS seriāla “The Equalizer” veidotāji pirmdien paziņojuši, ka beidz sadarbību ar Krisu Notu, kuram bija iedalīta bijušā CIP vadītāja Viljama Bišopa loma.

“Kriss Nots vairs nefilmēsies turpmākajās “The Equalizer” sērijās, un šis lēmums stāsies spēkā nekavējoties,” teikts studiju “Universal Television” un CBS kopīgi sniegtajā paziņojumā.

Sarunas par Krisa Nota tekilas zīmola “Ambhar” iegādi par 12 miljoniem ASV dolāru šobrīd ir apstājušās un ar aktieri svētdien lauzusi sadarbību talantu aģentūra “A3 Artists”.

Kriss Nots filmas "White Girl" pirmizrādes vakarā

Kriss Nots filmas "White Girl" pirmizrādes vakarā.

gallery icon