Lāču šokolādes konfektes ar rudzu rīvmaizi un balzamu – sirsnīga dāvana svētku noskaņai
2021. gada 9. decembris, 06:35

Lāču šokolādes konfektes ar rudzu rīvmaizi un balzamu – sirsnīga dāvana svētku noskaņai

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Īsts meistardarbs - augstvērtīga šokolāde, rudzu rīvmaize, balzams un roku darbs. Tā top izcili gardās Lāču šokolādes konfektes, ražotas no 100% dabīgām izejvielām. Tās rotā īstas rudzu ziedlapiņas, kas ikvienu konfekti padara neatkārtojami pievilcīgu un kārdinošu…

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lāči savu saldumu ražošanā izmanto tikai kvalitatīvo, augstvērtīgo beļģu šokolādi. Turklāt visām Lāču šokolādes konfektēm ir 100% dabīgas izejvielas un tās visas ir 100% roku darbs. Tomēr viscienītākās ir tieši šīs – Lāču šokolādes konfektes ar rudzu rīvmaizi un balzamu, tām nudien ir neatvairāma garša un tās var ēst vēl un vēl!

Lāču konditori ievij savas saldumu fantāzijas šokolādē, pārņemot pasaules labāko pieredzi un izmantojot viskvalitatīvākās izejvielas, lai radītu savas – oriģinālās šokolādes konfekšu receptes. Kombinācijā ar Latvijas vērtīgākajiem produktiem top jaunas, unikālas garšas, kuras pat visizmalcinātākie saldummīļi atzīst par patiesi izcilām. Tādēļ augstvērtīgās beļģu šokolādes pildījums ar Latvijas garšu klasiku – rudzu rīvmaizi un balzamu – ir ieguvis pelnītu atzinību gan pašu zemē, gan ārvalstīs. 

Šīs konfektes būs lieliska dāvana gan tiem, kuri iecienījuši izmeklētus saldumus, gan tiem, kurus iepriecinās iespēja saņemt un izbaudīt kaut ko īpašu tieši no Latvijas.  

Jo tāds jau ir patiesais dāvanas mērķis - sagādāt prieku un uzdāvināt kādam mīļam cilvēkam vēl vienu smaidu, mirkli laimes. Uzdāvināt savu gaišo vēlējumu, izstāstot to bez vārdiem.  

Jo Lāču šokolādes konfektes ar balzamu un rudzu rīvmaizi ir kas vairāk nekā tikai saldumi - tas ir stāsts no Latvijas un par Latviju, par vērtībām, par mīlestību, par visu skaisto un labo, kas mums dots no dabas. Tas ir stāsts par cilvēkiem, kuri strādā no sirds un ar mīlestību. Par cilvēkiem, kuri mīl savu zemi. 

Un nav svarīgi, vai tā būs svētku diena, mīļa saruna, atkalsatikšanās vai vienkārši pelēka ikdiena – ar Lāču šokolādes konfektēm mēs uzdāvināsim mirkli prieka sev un citiem. Lāči ir pārliecināti, ka tas notiks īstajā brīdi – tieši tad, kad prieks un enerģijas lādiņš būs visnepieciešamākais. Tas dos spēku un iedvesmu rītdienai, ļaus apzināties, ka dažkārt dzīvē pat rūgtumu var pieveikt ar brīnumgardo, reibinoši saldo šokolādes garšu...;)

Lai skaisti mirkļi, gaišas domas un cerības padara mūs visus stiprākus, veselākus un priecīgākus!
Mēs esam stipri ļaudis!

Visplašākais Lāču saldumu un Ziemassvētku dāvanu piedāvājums arī šogad būs “Lāču” veikalos, internetveikalā www.laci.lv un lielākajos tirdzniecības tīklos. 

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA “Lāči’’

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās