foto: Shutterstock
Pilnmēness ietekmēs visus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 20.09. līdz 26.09.
Cita pasaule
2021. gada 20. septembris, 10:04

Pilnmēness ietekmēs visus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 20.09. līdz 26.09.

Jauns.lv

Naktī no 20. uz 21. septembri pl. 02.55 gaidāms pilnmēness, un tā ietekme būs jūtama visu šo nedēļu.

AUNS

Apstākļi un cilvēki var izspēlēt reiz bijušas situācijas, kas vēl un vēlreiz būs jārisina. Neesi spītīgs, ietiepīgs. Centies neatkārtot iepriekš pieļautās kļūdas, mainies, esi elastīgs, domā par nākotni, tomēr no jauna neko neuzsāc, attīsti esošās biznesa idejas un radošos plānus. Aplamas rīcības dēļ daudz laika var nākties pavadīt, prātojot, kā pārvarēt pašlepnumu un labot izdarīto.

VĒRSIS

Esi maksimāli godīgs vispirms jau pret sevi, tad arī ar citiem nebūs grūti saprasties. Sabalansē savas un līdzgaitnieku prasības – nestādi savas intereses augstāk par citu vajadzībām. Ar uzstājību kārotajiem labumiem klāt netiksi. Pacietīgi pielāgojies situācijai un ar prātu rodi pareizo risinājumu. Tikšanās būs dažādas – vieni tevi saņems atplestām rokām, ar citiem valodas neraisīsies.

DVĪŅI

Domājot par darbu, prātā var iešauties ne viena vien perspektīva ideja, taču neaizraujies, neuzsāc vairākas lietas vienlaikus – pabeidz iesākto un tikai tad ķeries pie kaut kā jauna. Esi apdomīgs, nesteidzies parakstīt līgumus, uzņemties jaunas saistības. Lielummānija traucēs objektīvi novērtēt savu patieso varēšanu, bet aplams priekšstats par svarīgo un mazsvarīgo – izvēlēties pareizo darbu secību.

VĒZIS

Mīlestība sildīs sirdi, būs sarunas, kurās liela nozīme būs sirsnībai un atklātībai. Lai izdotos iecerētais, nerīkojies haotiski, kāp pa pakāpienam, nevis lec pa trim uzreiz. Seko iedvesmai, ķeries pie radošu ieceru īstenošanas. Tev padosies stila, dizaina lietas, aizraus māksla, viss skaistais, taču ar laiku pacilātība noplaks. Lai cik savdabīgi liktos sastaptie cilvēki, nevienu nekritizē un nenosodi.

LAUVA

Šonedēļ būs lielāka izpratne par to, kurus mērķus un ieceres īstenot nekavējoties, pie kuriem nepieciešams piestrādāt. Jo rūpīgāk pārdomāsi savu rīcību, jo niecīgāka būs iespēja lieki izšķiest enerģiju vai piedzīvot neveiksmi. Jāstrādā būs daudz, taču tas nenozīmē, ka tāpēc jāķeras pie vairākiem darbiem vienlaikus. Lai gūtu maksimāli labu rezultātu, cik vien iespējams izkristalizē savus nākotnes plānus.

JAUNAVA

Būtu labi, ja svarīgas izvēles un pirkumi tiktu izdarīti jau mēneša sākumā, jo vēlāk apstākļi tam nebūs tik labvēlīgi. Grūtības sagādās šķietami vienkāršu saimniecisku jautājumu risināšana. Tā kā vienatnē paveikt visus darbus nebūs iespējams, lieti noderēs prasme sadarboties. Garastāvoklis būs mainīgs, arī savos uzskatos būsi visai svārstīgs. Ikviens solis pretī izlīgumam būs vērtīgs ieguldījums tavā izaugsmē.

SVARI

Visu vai neko! Ar tādu devīzi tuvākajā laikā vari īstenot pārgalvīgas idejas, riskēt, meklēt piedzīvojumus, asas izjūtas, tomēr galvu nezaudē. Noderēs gan eksperimenti, gan pārbaudīti paņēmieni. Personīgi piedzīvotais sniegs vērtīgu pieredzi, kas palīdzēs neapjukt un veiksmīgi izkļūt no strīdīgām situācijām. Uzmanīgi seko līdzi notikumiem – ja būsi apķērīgs un vērīgs, izdosies noslēgt kādu izdevīgu darījumu.

SKORPIONS

Nepiesārņo galvu ar domām par neatrisinātām problēmām. Pašapziņa un ticība saviem spēkiem palīdzēs īstenot iecerēto. Sadarbojies ar patstāvīgiem cilvēkiem, kas raduši paši aizstāvēt savas intereses. Liela nozīme tajā, kā attīstīsies notikumi personiskajā dzīvē, būs tavam noskaņojumam un mākai pielāgoties apstākļiem. Ja pratīsi saglabāt dzīvesprieku un optimismu, viegli iekarosi apkārtējo simpātijas.

STRĒLNIEKS

Apņēmība un pārliecība par to, ka esi pieņēmis pareizo lēmumu, tuvākajās dienās palīdzēs tikt galā ar samērā lielu darba apjomu. Dzīve ritēs savu gaitu, taču stabilitāte nebūs ilgstoša. Pietiks ar kādu pārpratumu vai nejauši pieļautu kļūdu, lai rastos šaubas un nedrošība. Tāpēc iespēju, kur vari izcelties un gūt panākumus, garām nelaid. Sakopo domas un spēku, rodi līdzsvaru starp emocionālo un fizisko labsajūtu, tad arī darbspējas būs pietiekami augstas.

MEŽĀZIS

Izmanto iespējas īstenot godkārīgus mērķus – tavi centieni sevi pierādīt nepaliks nepamanīti. Tiecoties uz tiem, būs grūti pielāgoties neplānotiem pavērsieniem, saskaņot viedokļus, argumentēt savu redzējumu. Nonākot grūtas izvēles priekšā, centies saglabāt emocionālo līdzsvaru. Erudītu, daudzpusīgu cilvēku sabiedrībā pavadītais laiks ļaus izvingrināt tavu prātu un iegūt vērtīgas atziņas.

ŪDENSVĪRS

Ja esi iecerējis kaut ko savā dzīvē mainīt, ar kardinālu soļu speršanu nesteidzies. Lai ko tu darītu, atstāj atkāpšanās ceļu, līdz galam neko neizlem. Nekautrējies atzīt savu bezspēcību – jo laicīgāk lūgsi palīdzību, jo drīzāk atradīsi izeju. Attiecībās domstarpību netrūks, taču tās būs viegli novēršamas. Rezultātā iegūsi vērtīgu pieredzi un daudzpusīgāku skatījumu uz dzīvi.

ZIVIS

Apzinies patiesās vajadzības un aktīvi aizstāvi savas intereses. Lielajā steigā un aizņemtībā neaizmirsti veltīt laiku mīļajiem. Tiec skaidrībā par kādu pagātnes notikumu un tā atstātajām sekām. Tā kā daudz kas notiks neatkarīgi no tavas gribas, pieaugs spriedze, šaubas, neziņa, kas var būt par iemeslu sliktam noskaņojumam. Iespējamas pārmaiņas gan darbā, gan personiskajā dzīvē.