Attiecības
2021. gada 12. jūnijs, 19:18

"Jāmīl arī bez algas" - Sedokova intervijā atbild, vai tiešām jau gadu uztur savu vīru Jāni Timmu

Jauns.lv

Populārā Krievijas dziedātāja un modes dizainere Anna Sedokova intervijā raidījumam "Nakts kontakts" atbildēja uz žurnālista jautājumu, vai tā ir taisnība, ka viņa jau veselu gadu uztur savu vīru - latviešu basketbolistu Jāni Timmu.

"Viņi ("Khimki") joprojām neizmaksā algu? Tā ir taisnība, ka tu tagad uzturi savu vīru?" Annai vaicāja intervijas vadītājs. Uz to viņa domīgi atbildēja: 

"Zini, tā ir taisnība, kad tu apprecies ar cilvēku, ja viņam gadu nemaksā algu, jūs vienalga ar viņu būsiet kopā. Man šķiet šeit šis moments ļoti stipri parādās. Jums vienkārši viņš jāmīl bez algas. Lai kā tas tagad neskanētu."

"Man šķiet mēs tik ļoti mīlējām un devām basketbolam, popularizējām sportu šajā valstī, atdevām visu dvēseli, bet izrādījās, ka sportam to nemaz tā īsti nevajag," viņa sacīja, piebilstot, ka savu iekšējo drāmu jau esot pārdzīvojusi.

Tāpat dziedātāja atklāja, ka turpmāk viņas vīrs Jānis Timma nespēlēs Krievijā un esot jau parakstījis jaunu līgumu. Uz jautājumu, vai viņa gatava doties vīram līdzi jebkur, kaut vai uz Tanzāniju, Anna norādīja:

"Mans vīrs ir ļoti kruts sportists. Man uz Tanzāniju ar viņu nebūs jābrauc."

Spriežot abu zvaigžņu ierakstiem "Instagram", pāris šobrīd bauda laisku atpūtu uz salas Grieķijā kopā ar Timmas dēlu Kristianu un Sedokovas jaunāko atvasi Hektoru. 

Iepriekš jau vēstīts, ka Krievijā populārās dziedātājas un dizaineres Sedokovas ģimenē notikušas bēdas – viņas vīrs, latviešu basketbolists Jānis Timma palicis bez darba – viņš vairs nav Maskavas apgabala basketbola komandas "Khimki" spēlētājs.

Sportists atzinis, ka spēles trūkums viņu katru dienu un katru sekundi teju nogalina. Lēmums atlaist Jāni ticis pieņemts pēc tam, kad viņš patvaļīgi atstājis vienu no spēlēm, jo sapratis, ka nav iekļuvis starta pieciniekā.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

To, ka Timma vairs nesadarbojas ar "Khimki", apstiprinājis kluba direktors Pāvels Astahovs. "Viņš pameta kluba atrašanās vietu. Mēs turpinājām virzīties tālāk. Mums ir spēlētāji, kuri ir gatavi spēlēt, gūt baudu no procesa, rādīt rezultātu," izdevumam "Sport-ekspress" sacījis Astahovs.

Tiesa, sarunā netiek minēts fakts, ka ilgāku laiku vēl pirms konflikta, Jānis nesaņem algu. Finansiālu problēmu dēļ komandu jau iepriekš pameta vairāki spēlētāji, ieskaitot Latvijas izlases aizsargu Dairi Bertānu.

Tieši limitētais spēles laiks un loma komandā, neraugoties uz algu nemaksāšanu, bija galvenais iemesls, kāpēc Timma nespēja būt mierā ar radušos situāciju. Basketbolistam ne vien netiek maksātais solītais un tas, kas oficiāli pienākas, bet tiek liegta iespēja, rādot veiksmīgi sniegumu, nodrošināt izdevīgus piedāvājumus nākotnei.

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48

Jebkurā gadījumā darba zaudējums kļuvis par nopietnu triecienu Jānim. "Es pārdzīvoju pašu grūtāko brīdi savā dzīvē. Es nekad nevarētu iedomāties, ka esot vesels un jūtot milzu badu pēc spēles, kurai es atdodu visu savu dzīvi, sviedrus un asaras, man nebūs iespējas spēlēt," savā "Instagram" kontā krievu valodā uzrakstījis Timma.