Cita pasaule
2020. gada 28. decembris, 09:45

Jaunu cerību laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 28.12. līdz 3.01.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Kad sapratīsi, ka lidinies pa mākoņiem, būs par vēlu kaut ko labot. Esi savaldīgs, nedod iemeslu strīdiem. Nekļūsti nepacietīgs, ja kaut kas nenotiek tā, kā biji iedomājies. Sirsnība un savstarpēja sapratne vairos mājīguma izjūtu. Vēlmju un iespēju būs daudz, bet ne visu izdosies paspēt īstenot. Pastiprināti nāksies domāt par karjeru, nākotnes plāniem.

VĒRSIS

Gada ieskaņā attiecības ar partneriem veido uzmanīgi. Nesteidzies tajās ieviest kaut ko jaunu, nekritizē, īpaši klāt neesošos. Apspriežot kopīgus plānus, neslēp, ja esi par kaut ko noraizējies vai tev ir grūti izšķirties par kādu konkrētu soli. Ja jādodas ceļā, vairies no steigas, neesi paviršs. Vēlāk pieklusini prasīgumu, tiekdamies pēc teicamiem rezultātiem, vari kļūt pārāk kategorisks.

DVĪŅI

Gada pirmajās dienās notikumi risināsies pietiekami strauji, lai liktu saprast, ka pēc svētkiem nebūs laika apcerēt nākotni. Vēl nebūsi attapies no svētkiem, kad jau būs jāsāk pildīt vecā gada nogalē dotie solījumi un apņemšanās. Turpmākajās dienās papildu rūpes neuzņemies un citu darīšanās nejaucies – lai katrs dara savu darāmo!

VĒZIS

Janvāra pirmās dienas piemērotas tam, lai izdarītu kaut ko ārpus ierastā, vairāk pabūtu kopā ar draugiem, mīļoto cilvēku. Izejot no mājām, būsi labā omā, tāpēc sarunas risināsies raiti, izdosies nodemonstrēt savas vispusīgās zināšanas. Smaidi, un tu viegli tiksi galā ar piņķerīgiem darbiem. Šonedēļ tev lieti var noderēt kāda mazāk izmantota, tomēr svarīga dzīves atziņa.

LAUVA

Beigsies svētku laiks, un varēsi turpināt iesākto. Pēc brīvdienām pēkšņi var uznākt nedrošības sajūta, taču pozitīvas atsauksmes par paveikto to ātri vien kliedēs. Tuvinieki varbūt to nenovērtēs, toties kolēģi un priekšniecība pamanīs tavu radošo pieeju un spēju tikt galā ar grūtībām un bez vilcināšanās iejūgs tevi papildu darbos. Centies nezaudēt kontroli pār notiekošo.

JAUNAVA

Ja gadās kādu aizvainot, nevilcinies lūgt piedošanu. Pēc gadu mijas padomā, kā pēc iespējas ilgāk saglabāt pacilātu noskaņojumu. Glaimo, bārsti komplimentus! Iepriecini tuviniekus, izrādot simpātijas un pieķeršanos, pozitīvu attieksmi un gatavību nepadoties grūtību priekšā. Uzmundrini sevi un noskaņojies nopietnam darbam!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Rīkojies secīgi, lai vēlāk nevajadzētu ar nožēlu secināt, ka novārtā palikusi iecere, kuras īstenošanai iepriekš rūpīgi gatavojies. Turpmāk nevilcinies ar ieceru īstenošanu, negaidi īpašu uzaicinājumu vai starta šāvienu. Koncentrē spēkus un uzmanību finansiāli izdevīgu ideju īstenošanai. Esi atvērts dažādiem ierosinājumiem, taču pārmērībās neieslīgsti.

SKORPIONS

Dari visu, kas nāk par labu attiecībām un labsajūtai. Tava materiālā situācija būs pietiekami stabila, lai to varētu atļauties. Pēc tam gan grūtības var sagādāt sadzīvisku jautājumu risināšana. Kaut domāsi un rīkosies praktiski, brīžiem pietrūks ideju, kā ar esošajiem līdzekļiem panākt vēlamo rezultātu. Nebaidies strīdēties, izteikt savu viedokli, bez tā atrast konstruktīvus risinājumus būs grūti.

STRĒLNIEKS

Ja blakus būs uzticami cilvēki, kuri sniegs morālo atbalstu vajadzīgā brīdī, spēsi rīkoties gana radoši. Janvāra sākumā tiekšanās pēc jauniem garīgiem apvāršņiem vainagosies lielākiem panākumiem nekā cīņa par materiālās labklājības celšanu. Turpini meklēt atbildes uz jautājumiem, kas palīdz labāk izprast sevi un dzīves jēgu.

MEŽĀZIS

Ja esi uzsācis pārgalvīgu spēli, ej līdz galam. Taču apzinies risku. Ja ne viss izdosies, kā iecerēts, roku uz sirds liekot, varēsi apgalvot, ka esi darījis visu, kas tavos spēkos, un tev nav ko nožēlot. Janvāra pirmajās dienās padosies organizatoriski darbi, lieliski mācēsi pievērst sev cilvēku uzmanību, kad tev tas būs izdevīgi, un izvairīties no tās, kad uzmanība kļūs apgrūtinoša vai traucējoša.

ŪDENSVĪRS

Izmanto situāciju un izdari kaut ko lietderīgu savas karjeras labā. Esi koncentrējies būtiskām lietām arī tad, kad tavas domas būs aizņemtas ar pavisam ko ikdienišķu. Vēlāk prāts kļūs mierīgāks, radīsies skaidrība par tuvākiem un tālākiem plāniem, kā arī iespējām tos īstenot. Var veidoties veiksmīgi lietišķie kontakti.

ZIVIS

Tuvinieki bez iebildumiem dejos tevis pūstās stabules ritmā. Ja ar uzcītību nepārspīlēsi, gadu sāksi pacilātā noskaņojumā. Meklē domubiedrus un idejiskos atbalstītājus. Runā par to, kas tev aktuāls. Grūtāk būs risināt finanšu jautājumus. Papildus kārtējiem rēķiniem var nākties atlicināt naudu arī kādam ārkārtas maksājumam.