Attiecības
2020. gada 22. oktobris, 20:01

Četras zodiaka zīmes, kad dzimušas pašas gudrākās sievietes

Jauns.lv

No šīm sievietēm daudz ko var mācīties. Lūk, pašu gudrāko sieviešu četrinieks pēc zodiaka zīmes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ne katru sievieti, kurai ir dzīves pieredze, var saukt arī par dzīvesgudru. Dažām nepietiek gudrības paklusēt, savukārt citas gluži otrādi - nezina, kurā mirklī var (un vajag!) teikt acīs visu patiesību. Ir sievietes, kuras pašas provocē konfliktus un neprot izveidot emocionāli tuvas attiecības.

Taču ir četras zodiaka zīmes, kuras pārstāves daba ir apdāvinājusi ar apbrīnojamu dzīvesgudrību. Viņām apkārt gluži vai virmo patiess miers. Viņas prot gudri novērtēt situāciju un attiecīgi reaģēt. Pat, būdamas gados jaunas, šīs sievietes var lepoties ar dzīvesgudrību. Tiesa, reizēm šīs dāmas rada iespaidu, ka viņām piemīt raganiskas spējas, taču - patiesībā tas nav nekas maģisks, tā vienkārši ir sievietes gudrība. 

Lūk, kuras četras zodiaka zīmes tās ir:

Vērsis

Vērša zvaigznājā dzimušās sievietes ir visgudrākās visā zodiaka zvaigznājā. Viņas daba ir apveltījusi ar apbrīnojamu sievišķīgo gudrību. Vēršu sievietes parasti ir lieliskas sievas. Tiesa, nezin kāpēc viņu gudrība nav plaši pamanīta. Iespējams, iemesls ir tas, ka šīs dāmas ir pietiekami gudras, lai nepievērstu pārāk daudz uzmanības tam, ko domā citi. Viņas pašas zina savu vērtību, mīl sevi un dzīvo laimīgi.

Vēzis

Ne mazāk gudras ir Vēžu sievietes. Par dzīvesgudrību viņām ir jāsaka paldies savam ārkārtīgajam jūtīgumam. Vēža zīmē dzimušās sievietes pamana to, kas citiem vienkārši paslīd garām. Viņas nekad neizdara pārsteidzīgus secinājumus, un Vēzītes vienmēr ir pietiekami gudras, lai uzticētos savai intuīcijai. 

Skorpions

Šajā zodiaka zīmē dzimušās sievietes ir apdāvinātas ar maģisku gudrību. Patiesībā viņas varētu būt arī saraksta pirmajā vietā. Taču problēma ir tā, ka reizēm Skorpiona dāmu gudrību aizēno kaislība. Skorpiona sievietes vienkārši redz jums cauri. Viņām vienmēr pietiek gudrības notikumu gaitu pavērst sev vajadzīgā virzienā. Tieši tāpēc viņas ir Skorpiones - uzvarētājas.

Auns

Arī Auna zīmē dzimušās sievietes ir ļoti dzīvesgudras. Tiesa, jaunībā viņām, iespējams, ir pietrūcis gudrības vai veiksmes atrast īsto partneri un izveidot laimīgu ģimeni. Taču profesionālajā ziņā viņas vienmēr rīkojas ļoti gudri un pārdomāti. Aunu sievietes ir lieliskas vadītājas, viņas allaž izpelnās savu darbinieku cieņu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās