foto: AP/Scanpix
Melānija Trampa paziņo, ka arī viņas dēlam Baronam apstiprināta Covid-19 infekcija
ASV prezidents Donalds Tramps kopā ar sievu Melāniju Trampu un dēlu Baronu Trampu
Bērni
2020. gada 14. oktobris, 23:34

Melānija Trampa paziņo, ka arī viņas dēlam Baronam apstiprināta Covid-19 infekcija

Jauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa sieva Melānija Trampa aprakstījusi savas sajūtas un atveseļošanās procesu pēc pozitīva Covid-19 testa saņemšanas. Raksts publicēts Baltā nama oficiālajā mājaslapā.

ASV pirmā lēdija raksta, ka pēc tam, kad pirms gandrīz divām nedēļām uzzinājusi, ka viņas un viņas vīra Donalda Trampa Covid-19 testi bijuši pozitīvi, viņa uzreiz domājusi par savu 14 gadus veco dēlu Baronu.

"Mums par lielu atvieglojumu viņa tests bija negatīvs. Tomēr es, līdzīgi kā daudzi citi vecāki pēdējo mēnešu laikā, nespēju beigt domāt par to, kā būs rīt vai parīt. Manas bailes apstiprinājās pēc tam, kad viņš veica testu atkārtoti un tas izrādījās pozitīvs," teikts ierakstā.

Baronam Trampam Covid-19 noritējis bez simptomiem. Kā norāda Melānija Trampa, viņas dēls ir "spēcīgs pusaudzis".

Kuplā Trampu ģimene Republikāņu partijas nacionālajā konventā

ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien runā Republikāņu partijas nacionālajā konventā, kurā viņš pieņēma nomināciju prezidenta amata otrajam termiņam, sacīja, ...

gallery icon
17

Trampa kundze priecājusies, ka ģimene Covid-19 saķērusi vienā laikā, tāpēc viens otru atveseļošanās procesā varējuši atbalstīt. 

Arī viņai pašai saslimšana noritējusi ar nelieliem simtomiem, tomēr viņa piedzīvojusi ķermeņa sāpes, klepu un galvassāpes, un lielāko daļu laika jutusies ārkārtīgi nogurusi. "Es izvēlējos iet dabiskāku ceļu medicīnas ziņā, vairāk izvēloties vitamīnus un veselīgu pārtiku," viņa apraksta atveseļošanās procesu.

Laikā, kad viņas vīrs nogādāts slimnīcā, viņa pavadījusi daudz laika, domājot par ģimeni un cilvēkiem, kas viņus atbalstījuši.

Noslēgumā Melānija Trampa nodod iepriecinošu ziņu - kārtējais Covid-19 tests viņai bijis negatīvs. Tāds tas ir arī Baronam. 

Pirmā lēdija aicina citus pilsoņus ievērot veselīgu dzīvesveidu un klāsta, ka domās ir ar visiem, kuru dzīves ietekmējusi Covid-19 infekcija. "Sabalansēts uzturs, svaigs gaiss un vitamīni ir ļoti svarīgi, lai mūsu ķermenis būtu vesels," viņa norāda.

Arī ASV prezidentam Donaldam Trampam jaunākie Covid-19 testi, kas veikti vairākas "secīgas dienas", ir ar negatīvu rezultātu, pirmdien paziņoja Baltā nama ārsts Šons Konlijs. "Atkārtoti negatīvi antigēnu testi" un citi dati "visi norāda uz nosakāmas vīrusa replikācijas trūkumu", teikts Konlija paziņojumā.