Cita pasaule
2020. gada 7. septembris, 11:42

Labvēlīgs laiks finanšu sakārtošanai - horoskops visām zodiaka zīmēm no 7.09. līdz 13.09.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Seko savam aicinājumam, taču vairies no galējībām domās un rīcībā. Neuzticies aplinkus runām. Noskaidro patiesību sarunā ar cilvēku, kura rīcībā ir fakti un informācija. Turpmāk liela loma tava viedokļa un attieksmes veidošanā būs garīgām aktivitātēm, filozofiskām apcerēm un dzīves jēgas meklējumiem, kā arī domu apmaiņai ar viediem ļaudīm.

VĒRSIS

Tuvākajās dienās iespējami izdevīgi profesionāli darījumi ārzemēs. Ja nevēlies, ka tavi plāni kādam kļūst zināmi, neizpaud tos nevienam. Vēlāk notikumi var attīstīties straujāk, iespējami negaidīti situāciju pavērsieni. Ja iešaujas prātā dibināt domubiedru grupu vai biedrību ar mērķi dalīties zināšanās un smelties jaunu pieredzi, rīkojies – esi soli priekšā citiem!

DVĪŅI

Ja tev padomā kāds vērienīgāks projekts, pieaicini palīgus, sadarbojies ar kolēģiem. Ierasta vide un labi zināmi cilvēki iedrošinās, vairos paļāvību saviem spēkiem un zināšanām. Aktīvi iesaisties sabiedriskajā dzīvē, veido jaunus kontaktus, apliecini organizatoriskās spējas. Novērs ar mantojumu vai nekustamo īpašumu saistītas neskaidrības, paplašini ģimenes biznesu.

VĒZIS

Varbūt tev pašam šķitīs, ka esi pietiekami zinošs, taču atliks notikumiem iziet ārpus ierastām sliedēm, lai saprastu, ka tev vēl daudz kas jāiemācās un jāapgūst. Pievērsies sevis pilnveidošanai, esi gatavs mainīt dzīves uztveri un attieksmi pret ierastām lietām. Rezultāts būs ieguldīto pūļu vērts – tu spēsi iet līdzi laikam, elastīgāk pielāgoties jaunām dzīves tendencēm.

LAUVA

Jaunas idejas iedvesmos un mudinās pēc iespējas ātrāk ķerties pie to īstenošanas. Tava piepūle tiks atalgota ar cieņu un ievērību. Pat tad, ja tavos plānos neietilpst darba vai dzīvesvietas maiņa, auto iegāde vai kāds cits liels notikums, svarīgi tomēr saprast, ar ko savā dzīvē esi apmierināts, bet ko labprāt mainītu. Nepieļauj, ka tavās domās un sajūtās valda sajukums un nenoteiktība.

JAUNAVA

Pievērs uzmanību pašsajūtai. Ja nepieciešams, uzsāc veselību stiprinošas procedūras, maini ēšanas paradumus, kop sevi un vidi sev apkārt. Sastopoties ar netaisnību vai ļaunprātību, dod priekšroku žēlsirdībai un saticībai. Ja mācēsi sadzīvot ar kolēģiem, partneriem, labi jutīsies darbā un mājās, tad itin raiti tiksi galā ar plānotajiem darbiem. Tevi dzirdēs un tevis teikto ilgi atcerēsies.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Plānojot aktivitātes, seko līdzi tam, lai nebūtu ne pārslodzes, ne pārāk garas dīkstāves. Māki savienot praktisko ar lietderīgo. Jo sabalansētāks un vienmērīgāks būs tavs dzīves ritms, jo mazāk izjutīsi pavasarim raksturīgo nogurumu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem lieti noderēs diplomāta dotības un spēja draudzīgi komunicēt. Sazinies ar tuviem radiniekiem, brāļiem, māsām.

SKORPIONS

Esi pacietīgs, centies neko nesasteigt. Piesardzīgi apejies ar naudu, lieki netērējies, apdomā katru soli, kuru grasies spert. Apvienojot prāta un emociju diktētus apsvērumus, veiksmīgi tiksi galā gan ar saimnieciskiem darbiem, gan sociālās realizācijas uzdevumiem. Lielu daļu sasāpējušu jautājumu izdosies atrisināt vienkāršās sarunās.

STRĒLNIEKS

Vari uzsākt kādas mācības, kursus, meklēt jaunu vaļasprieku, aizraušanos. Centies ar visu tikt galā paša spēkiem, nemeklē palīdzību, tiklīdz rodas pirmās grūtības. Tev palīdzēs spēja objektīvi izvērtēt notiekošo, saskatīt notikumus perspektīvā, pamanīt svarīgas nianses un detaļas. Itin veiksmīgi izdosies atrisināt finansiālus un juridiskus jautājumus.

MEŽĀZIS

Lielāku uzmanību velti ģimenei, meklē iespējas, kā satuvināties un atrisināt domstarpības. Tiec vaļā no aizdomām un aizvainojumiem. Ja nespēsi objektīvi paraudzīties uz notiekošo, sagādāsi apkārtējiem ne vienu vien saspringtu brīdi. Aizstāvot savu viedokli un pieņemot lēmumus, atklāsies tava stūrgalvība un nepiekāpība.

ŪDENSVĪRS

Lai panāktu savu, liec lietā ne tikai organizatoriskās prasmes un līdera talantu, bet arī šarmu. Centies būt klāt tur, kur notiek kas svarīgs, izšķirošs, maksimāli saplāno savus darbus un ikdienas aktivitātes. Kolēģi novērtēs tavu centību un precizitāti. Vēlāk lielāku uzmanību velti garīgās dzīves jautājumiem un sevis pilnveidošanai. Uzklausi cilvēkus ar citādu skatījumu uz dzīvi.

ZIVIS

Esi izlēmīgs, kliedē neticību ar izlēmīgu, pašapzinīgu rīcību. Pietiks pārvarēt pirmās grūtības, lai saprastu, ka prieku spēj sagādāt ne tikai peļņa, bet arī gūtā mācība. Tavas pozīcijas nostiprināsies, un tu būsi ieguvējs. Apkārtējie tieksies pēc tavas klātbūtnes, lūgs padomus, gribēs aprunāties, izkratīt sirdi, tāpēc nebrīnies, ja brīžiem atrodies pastiprinātā uzmanības centrā.