Stila jaunumi
2020. gada 8. septembris, 04:22

Stila špikeris. Kas ir modē šoruden?

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Jaunas, svaigas un aktuālas rudens modes idejas jaunajam darba cēlienam.

Otrā āda

Daudzpusīgi valkājami garderobes izstrādājumi ir veiksmīgas un multifunkcionālas garderobes galvenais noslēpums. Piemēram, ādas kleita ar trikotāžas džemperi vai blūzi ir valkājama darbdienā, papildināta ar efektīgiem aksesuāriem – ballītē.

foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterstock/ Vida Press

Krāsainās pasakas

Spilgtu krāsu cienītājām – spilgtās krāsas jāizvēlas detaļās un/vai zem atturīgākas krāsas mēteļa vai bleizera. Balanss!

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press

Meistarīga transformācija

Iesoļot rudenī var arī ar vasarīgiem garderobes izstrādājumiem. Piemēram, pavelc zem svārkiem jaunos, aktuālos garos zābakus!

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press

Akcenti

Visvienkāršākās garderobes lietas kļūs šikākas un elegantākas, ja tās papildinās ar smalkiem aksesuāriem. Protams, nepārspīlējot.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press

Tekstūru rotaļas

Aizraujošs komplekts garantēts, ja savā starpā tiks miksētas dažādu (arī vasaras) audumu tekstūras. Piemēram, velveta bikses ar zīda blūzi, zīda bikses ar tvīda žaketi utt.

foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterstock/ Vida Press

T kreklā visur

Lai vienkāršais, bet tik komfortablais T krekls būtu valkājams ofisā, tā ikdienišķais stils ir jālīdzsvaro ar elegantākiem izstrādājumiem, piemēram, bleizeri un/vai buktētām biksēm.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Komforta prieks

Relaksētam noskaņojumam, komfortablai darbdienai un atgādinājumam par vasaras bezrūpību – izvēlies moderno pārlielo izmēru.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Dubulta nozīme

Lai gan adīta jaka ir ierasts darba uniformas elements, šogad tā ir jāizvēlas midi garumā un, apsienot ar platu jostu, tai jāatgādina kleita.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Tonāli

Monohroma tēla ietvaros ir pienācis laiks domāt ārpus melnās krāsas apģērbu kategorijām. Šogad aktuāla ir brūnā krāsa un miksēta visdažādākajās tonalitātēs.

foto: Shutterstock/ Vida Press