Cita pasaule
2020. gada 31. augusts, 09:36

Šis būs pārmaiņu laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 31.08. līdz 06.09.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ!

AUNS

No neveiklām situācijām izvairīsies, esot atklāts un pašapzinīgs. Nedēļas sākumā attiecībās ar kolēģiem un partneriem nepārspīlē, neuzsver savu pārākumu. Klauvē pie zināšanu durvīm, un tev tiks atvērts! Gūtie iespaidi un pieredze veicinās personības izaugsmi, no katras situācijas varēsi kaut ko mācīties, gūt sev ko noderīgu. Uzmanies no tā, ko citi runā par tevi.

VĒRSIS

Neļauj maksimālismam bojāt gandarījumu par jau sasniegto. Zini mēru savām ambīcijām! Pārdzīvot nebūšanas būs vieglāk, ja nepaliksi viens, bet tiksies ar draugiem, domubiedriem. Izejamās dienās atrodi iespēju pavadīt laiku, atpūšoties un izklaidējoties kopā ar mīļoto cilvēku. Vēlāk nepārspīlē sīkas nebūšanas, necenties visu pārlieku kontrolēt un vadīt.

DVĪŅI

Iespējams, aktīvi aizstāvēsi savas intereses un centīsies pārliecināt apkārtējos, ka vislabāk zini, kas un kā jādara. Tavu izaicinošo uzvedību izmantos tie, kam patīk pelt un vērpt intrigas. Spītība un nepiekāpība, ar kādu mēģināsi panākt savu, pārsteigs apkārtējos, bet kopīgas valodas meklējumus neveicinās. Apzinies savas rīcības sekas, maini attieksmi, kamēr nav par vēlu.

VĒZIS

Jo harmoniskākas būs attiecības ar kolēģiem, jo veiksmīgāk veidosies tava karjera, tāpēc izvairies no dzēlīgām piezīmēm līdzcilvēku virzienā. Ja tomēr kāda lietišķa saruna pāraug strīdā, izturies saprotoši – katram ir tiesības uz savu viedokli. Kamēr citi rotīs piedurknes, tu ar visu jau būsi ticis galā. Nesvārsties, nešaubies, lai panāktu iecerēto, liec lietā savas pārliecināšanas spējas.

LAUVA

Bezrūpīgas, pārlieku vieglprātīgas attieksmes dēļ vari palaist garām lielisku iespēju. Strīdīgā situācijā lieti noderēs kāda mazāk izmantota, tomēr nozīmīga dzīves atziņa. Svarīgi būs ticēt sev, saviem spēkiem un pierādīt tos arī citiem. Nodarbojies ar saimnieciskām lietām – kārto, tīri māju, pagatavo garšīgu maltīti, apciemo radiniekus.

JAUNAVA

Vajadzība pēc sirsnības un mīļuma tiks apmierināta, ja vairāk laika pavadīsi ar tuviem, mīļiem cilvēkiem. Piesardzīgi uzklausi dāsnus solījumus, neļauj sentimentam aizmiglot skatu uz reālo situāciju. Ja kaut kas šķiet pārāk labs, lai būtu patiesība, visticamāk, tieši tā arī būs. Tikai daļa lietu ritēs, kā plānots. Cerēto atpūtu var izjaukt sīki, mazi pienākumi.

SVARI

Tuvākajās dienās var rasties jaunas idejas par finansiālā stāvokļa uzlabošanu. Ja disciplinēsi sevi un pareizi sadalīsi uzmanību, ar izvirzītajiem uzdevumiem tiksi galā itin veiksmīgi, uzlabosies materiālā situācija. Virspusēji kontakti veidosies vieglāk nekā attiecības ar tuviniekiem. Ja izturēsies pret to ar sapratni, pārpratumus novērst nebūs grūti.

SKORPIONS

Aktualizēsies gan privātas, gan sabiedriskas attiecības. Uzņem ciemiņus vai pats dodies kādu apciemot. Šīs nedēļas laikā vari veikt nozīmīgus pirkumus sev vai kādam tuviniekam, kārtot darīšanas bankā, noformēt kredītu vai iegādāties lielāku pirkumu līzingā. Iepriekš gan pārskati ģimenes budžetu un rūpīgi izvērtē iespējas. Brīvdienās atturies no došanās tālā ceļā.

STRĒLNIEKS

Neesi naivs, lētticīgs, neceri uz tūlītējiem taustāmiem rezultātiem. Jo reālistiskāks būs tavs redzējums, jo mazāku vilšanos piedzīvosi. Iegūt kolektīva atbalstu būs vieglāk, ja publiskām aktivitātēm izvēlēsies izaicinošu formu un saturu. Bet, ja tavs viedoklis par konkrēto jautājumu vai situāciju ir pretrunā ar apkārtējo domām, neuzstāj uz savu patiesību. Ieklausies citos!

MEŽĀZIS                    

Neļauj ar sevi manipulēt, spiežot uz jūtām. Atrodi laiku pašanalīzei, ieklausies sevī, savās vajadzībās un vēlmēs. Zinot savas vājības, būs vieglāk pretoties spiedienam no malas. Ja tavā rīcībā nonāk konfidenciāla informācija, esi vērīgs. Meklē nestandarta risinājumus un centies ignorēt kaitinošos ikdienas sīkumus. Cerēto atpūtu var izjaukt sīki, mazi pienākumi.

ŪDENSVĪRS

Veidojot savu attieksmi pret notiekošo, balsties uz loģiskiem apsvērumiem un neaizmirsti ieklausīties arī intuīcijā. Centies nepievilt cilvēkus, kuri uz tevi paļaujas, tad būs viegli sastrādāties, komandas darbs šķitīs aizraujošs un interesants, tevi cienīs un mīlēs. Būs viegli saprasties un vienoties par kopīgu rīcību. Labu noskaņojumu palīdzēs uzturēt nejaušas tikšanās un bezrūpīgas sarunas.

ZIVIS

Lai gan darba būs pilnas rokas, atrodi laiku, lai veltītu uzmanību līdzcilvēkiem, kuri noilgojušies pēc tavas klātbūtnes. Nozīmīgākos ar labklājību saistītos lēmumus pieņem tuvākās nedēļas laikā, jo pēc tam apstākļi šo jautājumu risināšanai nebūs tik labvēlīgi. Darbā no individuālā pārākuma demonstrēšanas gan atturies. Tā gaidītās atzinības vietā var gadīties sastapties ar rezignētu vēsumu.