Cita pasaule
2020. gada 17. augusts, 04:50

Emocijas šonedēļ virmos - horoskops visām zodiaka zīmēm no 17. līdz 23.08.

Jauns.lv

Uzzini, kas šonedēļ rakstīīts zvaigznēs.

AUNS

Esi uzmanīgs svešā vietā, iespējama pārskatīšanās un nomaldīšanās. Aktīva, enerģiska rīcība daudz neko uz priekšu nepavirzīs, lietderīgākas būs apspriedes, pētījumi, vērojumi. Ja tev piedāvā nogaidīt, rūpīgāk iedziļināties kādā jautājumā vai procesā, nepretojies – dari tā!

VĒRSIS

Veiksmīgi aizsākušos procesu var nobremzēt sīks, taču kaitinošs šķērslis. Brīžiem šķitīs, ka esi visu mīlēts un atzīts, brīžiem izjutīsi dziļu vientulību un atšķirtību. Sadzīvot ar mainīgo noskaņojumu būs vieglāk, ja izturēsies pret to kā pret iespēju labāk iepazīt sevi.

DVĪŅI

Koncentrējies, neļauj sevi iesaistīt neauglīgās diskusijās un strīdos. Nebaidies kļūdīties, drosmīgi dodies pretī nezināmajam, ļauj apstākļiem un cilvēkiem sevi vadīt. Pat ja kaut kas nenotiek tev pa prātam, nedusmojies, nezaudē paļāvību saviem spēkiem. Ar laiku domas mainīsies.

VĒZIS

Cilvēki palīdzēs tev saskatīt savus trūkumus un novērst tos. Izvairies no riskantiem pasākumiem - nav jēgas piedalīties tikai tāpēc, ka pietrūkst asu izjūtu, neuzsāc neapdomīgas mīlas attiecības. Tuvāku un tālāku nākotnes plānu īstenošanu var ietekmēt cilvēki, kas izvirzīs gan pamatotas, gan arī nepamatotas pretenzijas.

LAUVA

Nesadalies sīkumos, darbojies vienā tevis izvēlētajā virzienā. Tiekdamies pēc pārmaiņām un pārkārtojumiem, vari nonākt grūtas izvēles priekšā. Lai nezaudētu esošo kvalifikāciju, piesakies kursos, kur iespējams atsvaidzināt vai padziļināt zināšanas, iegūt jaunu, laikmetīgāku skatu uz dzīvi. 

JAUNAVA

Atturies no trauksmainas rosīšanās, centies neizprovocēt strīdus un nesaskaņas – nelaikā pamodinātas, emocijas var uzbangot gluži nevaldāmi. Lai cik tālredzīgs tu būtu, diemžēl visu paredzēt būs grūti. Saņemot vilinošu piedāvājumu, kā nākas izvērtē tā lietderīgumu un tikai tad saki gala vārdu.

SVARI

Ja kopīgiem spēkiem nonāc sarežģītā situācijā, labāk izvēlies individuālus risinājumus. Tā kaut daļēji pavirzīsi uz priekšu plānu īstenošanu. Kaut arī būsi pacietīgs un sapratīsi situācijas nopietnību, bez emocionālām atkāpēm iztikt būs grūti. Pat atziņa, ka kļūdīties ir cilvēcīgi, nespēs nomierināt sakarsušo prātu.

SKORPIONS

Būsi dedzīgs, aizrautīgs, spēsi viegli aizdegties ar jaunām idejām, projektiem, attiecībām. Padosies intelektuāls darbs, domu apmaiņa, viegli raisīsies sarunas, izdosies nodibināt noderīgus kontaktus. Nebaidies no nezināmā, neprognozējamā. Ja jāpaveic kaut kas tāds, ko sen neesi darījis, neuztraucies – atliks tikai ķerties pie darba un iemaņas atgriezīsies. 

STRĒLNIEKS

Ja negribi iekulties nepatikšanās, neuzbāzies ar padomiem cilvēkiem, kas tos nav lūguši. Tavs finanšu stāvoklis būs atkarīgs no paša apdomības un spējas pieņemt stratēģiski pārdomātus lēmumus. Nekrīti kārdinājumā, neseko mirkļa iegribām, tad ienākumu un izdevumu līdzsvars saglabāsies pietiekami stabils.

MEŽĀZIS                    

Mājās nemēģini īstenot kaut ko ārpus ierastā, tas var radīt problēmas attiecībās ar tuviniekiem. Centies izvairīties no pārpratumiem ar viņiem. Nebaidies teikt, ko domā, taču esi gatavs mainīt viedokli, ja atklājas kādi līdz šim nezināmi fakti. Dzirdot sev adresētu kritiku, neuzvelcies.

ŪDENSVĪRS

Izmanto pauzi, kas izveidojusies sabiedrisko aktivitāšu sektorā, savā labā, jo tad tu varēsi vēlreiz visu rūpīgi pārdomāt un saplānot. Gribēsi dzīvot viegli un skaisti, taču traucēs ikdienišķi darbi un pienākumi. Uz priekšu sāks virzīties procesi un aktivitātes, kuras dažādu iemeslu dēļ iepriekš tika pārtrauktas vai piebremzētas.

ZIVIS

Esi piesardzīgs naudas darījumos, nepieņem vēlamo par esošo, visu pakļauj dubultai kontrolei. Izvēlies saturīgas izklaides un bez vajadzības neriskē. Ja arī radīsies iespēja piepelnīties, finansiālais ieguvums būs niecīgs – iegūtā nauda, cik ātri atnāks, tik ātri arī aizies.