Cita pasaule
2020. gada 10. augusts, 13:28

Laiks pieņemt svarīgus lēmumus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 10. līdz 16. augustam

Jauns.lv

Uzzini, kas labs tev gaidāms šonedēļ!

AUNS

Laikabiedri centīsies tevi iesaistīt aktivitātēs pret paša gribu. Stāvi tam pāri! Klausies, ko saka intuīcija, – tas palīdzēs izvairīties no neveiklām situācijām. Ikviens solis prasīs lielu koncentrēšanos, teicamu sagatavotību, pārdomātu rīcību un cīņassparu. 

VĒRSIS

Esi gatavs izaicinājumiem. Kāpēc neuzlikt latiņu augstāk un nepārbaudīt savu iespēju robežas? Galvenais, ja esi izlēmis, negriezies atpakaļ, jo būs grūti šo procesu uzsākt vēlreiz. Iespējama kavēšanā vai izmaiņas plānos, kas saistīti ar ceļošanu.

DVĪŅI

Uz mirkli piebremzē savas aktivitātes. Padomā, kas tevi neapmierina, traucē vai kļuvis apgrūtinošs, risini tēmas, kuras palīdz atbrīvoties no pagātnes ietekmes. Attiecībās iespējami negaidīti pavērsieni, dažādi pārpratumi un pat nepatiesi apvainojumi. Veidosies nesaprašanās, strīdi, taču ne jau tu būsi tas, kurš piekāpjas.

VĒZIS

Gatavojies aktīvam darbam, socializācijai un savu pozīciju stiprināšanai. Rīkojies gudri, pārdomāti, un tu iegūsi priekšniecības atzinību un teicamu sava darba novērtējumu. Tikai nezaudē mēra sajūtu, nepārforsē lietas, kuras esi uzsācis, nepārkāp savas pilnvaras. Svarīga loma ceļā uz panākumiem būs attiecībām ar apkārtējiem.

LAUVA

Ja neiesi līdzi laikam, būs grūti būt situācijas noteicējam. Domā lielas domas, bet izbaudi mazus priekus. Ar dižiem panākumiem lepoties nevarēsi, bet kādu jaunu atbalsta punktu tev izdosies atrast. Lai nezaudētu konkurētspēju un tiesības diktēt noteikumus, pilnveidojies, mācies, apmeklē kursus, apgūsti jaunu pieredzi. 

JAUNAVA

Notikumu gaitu nesteidzini, sarežģītu jautājumu risināšanai būs vajadzīgs laiks un iedziļināšanās. Brīžos, kad jāpieņem svarīgi lēmumi, neļauj nevienam sevi ietekmēt. Sargies no cilvēkiem, kas savas problēmas raduši risināt uz citu rēķina. Pateicoties spējai atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, viegli iekļausies jaunā kolektīvā.

SVARI

Esi praktisks, un vadība novērtēs tavu varēšanu. Var atklāties kāda nelabvēļa rīcība pret tevi, kas liks aizdomāties, kam vari uzticēties, kam – ne. Pārsvarā tavas raizes par problēmām attiecībās ar līdzcilvēkiem būs pamatotas, taču brīžiem pārspīlēsi un saskatīsi sarežģījumus tur, kur to nav.

SKORPIONS

Apkārtējie labprāt tevi uzklausīs, taču neko vairāk par padomiem dot nespēs, tāpēc ar daudz ko būs jātiek galā paša spēkiem. Neļauj pašlepnumam bojāt harmoniju partnerattiecībās. Risini problēmas un izlīdzini konfliktus to sākotnējā stadijā, tad lietas sakārtosies, arī panākumi būs.

STRĒLNIEKS

Esi gatavs izskatīt jaunas idejas, pieņemt ātrus lēmumus. Uzticies cilvēkiem – kopīgi strādājot, paveiksiet vairāk! Tomēr ierobežotas finansiālās iespējas neļaus pilnībā īstenot visus nodomus. Pievērsies garīgām vērtībām un pacenties atpūsties. Enerģijas netrūks, būs grūti nosēdēt uz vietas, gribēsi iesaistīties visās pieejamajās aktivitātēs, un tev tas arī padosies.

MEŽĀZIS                    

Notiekošais ģimenē liecinās, ka pienācis laiks izšķirties par kādu svarīgu lēmumu, kura pieņemšanu atliki no dienas uz dienu. Tuvinieki no tevis prasīs konkrētu, mērķtiecīgu rīcību, bet viņu iegribām nebūs viegli izdabāt. Ja rodas kādas nesaskaņas, vispirms meklē kompromisus un tikai tad, ja tas neizdodas, ļauj vaļu aizvainojumam.

ŪDENSVĪRS

Pateicoties cilvēkiem no draugu un paziņu loka, veiksmīgi izdosies atrisināt ar naudu un labklājību saistītus jautājumus, parādīsies iespēja tikt pie lielākiem ienākumiem. Kārto nekustamā īpašuma jautājumus, pievērsies mantojuma lietām. Tikai nepieņem lēmumus steigā.

ZIVIS

Tu vienmēr esi vietā un laikā situācijās, kur nepieciešama elastīga attieksme. Izturies nopietni pret ikvienu piedāvājumu. Aktīvi rosoties, var gadīties pārmīt arī kādu asāku vārdu. Palīdzot citiem tikt galā ar viņu nedienām, kāds labums atlēks arī tev.