foto: Shutterstock
Mūžīgās mīļākās: pieci sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm laulība "nespīd"
Šķiet, dažām liktenis vienkārši piespēlē vīriešus, kuri jau ir saistīti laulības saitēm ar citu.
Cita pasaule
2020. gada 30. jūnijs, 14:45

Mūžīgās mīļākās: pieci sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm laulība "nespīd"

Jauns.lv

Vārdam ir liels spēks, un personvārds ietekmē arī tā nēsātāja likteni - šai senajai patiesībai piekrīt daudzi. Izrādās, eksistē personvārdi, kuru īpašniecēm bieži jāiztiek tikai ar mīļākās vai draudzenes lomu - viņām tā arī nav lemts apprecēties. Lai gan ir, protams, arī laimīgi izņēmumi.

Gandrīz katra sieviete sapņo par vissvarīgāko dzīves dienu, kad viņu pie altāra vedīs sapņu līgavainis. Tomēr ne visām dāmām tiek šis gods, bet dažām tas ir tāpēc, ka viņas izvēlas vīriešus, kuri jau ir saistīti laulības saitēm ar citu.

Tāpēc - lūk, sieviešu vārdu saraksts, kuru nēsātājām Mendelszona kāzu maršs, visticamāk, neskanēs - un būs jāsamierinās ar mīļākās lomu.

Anna

Annas ir stipra rakstura sievietes, kuras ir pieradušas sasniegt izvirzītos mērķus. Ja viņai iepatīkas vīrietis, viņa neatkāpsies no laimes, pat ja noskatītajam puisim ir pirkstā laulības gredzens.

Jana

Janas ir slavenas ar savu egoismu. Viņi reti apzinās, ka romāns ar precētu cilvēku apdraud svešas ģimenes laimi, un šī rīcība kā bumerangs var atgriezties pie viņiem pašiem. Bet pat tad, ja Janas atzīst, ka šādas attiecības nav pareizas jau pašā savā būtībā, ceļā uz mīlestību viņas nekas neapturēs.

Anastasija

Anastasijas ir kārtīgas un romantiskas būtnes. Taču šā vārda nēsātājam piemīt sava veida bērnišķīgums un naivums, kas neļauj skairi novilkt robežas. Sākot romānu ar precētu vīrieti, viņas parasti nesaprot, cik tālu var nonākt šādās attiecībās.

Jūlija

Šīs sievietes ir romantiskas un augstsirdīgas būtnes. Viņi nereti izvēlas nepareizos vīriešus, bet par mīlestību stāv un krīt, turas līdz pēdējam. Jūlija darīs visu, lai nepieļautu attiecību sabrukumu, pat ja zina, ka no laimes viņu šķir fakts, ka mīļotajam vīrietim ir ģimene.

Alla

Allas parasti ir liktenīgās sievietes. Viņām romāns ar precētu vīrieti bieži vien ir nekas vairāk kā starpposms. Beigu beigās viņas tomēr tiek pie tā zīmoga pasē, un nereti tas ir tikai pašas uzvaras pēc. Dažreiz Allām tas tiešām izdodas.