foto: Shutterstock/ Vida Press
Megana žēlojas: hercogienei Ketrīnai vajag tikai “uzsist knipi”, un visi pilī tūlīt jau skrien
Hercogiene Ketrīna un hercogiene Megana.
2020. gada 5. jūnijs, 06:21

Megana žēlojas: hercogienei Ketrīnai vajag tikai “uzsist knipi”, un visi pilī tūlīt jau skrien

Jauns.lv

Kembridžas hercogienei Ketrīnai atliek tikai “uzsist knipi, un Kensingtonas pils personāls jau skrien” – Megana Mārkla pasūdzējusies draugiem par sava vīra brāļasievu, kuras vārdā karaļnams nekavējoties iesniedzis tiesā prasību par hercogienei neglaimojošu publikāciju žurnālā “Tatler”.

foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/ Vida Press

Izdevuma “Daily Mail” rīcībā nonākusi informācija par to, ka Saseksas hercogiene Megana draugiem atzinusi, ka viņai esot karaļnamā, ne reizi nav sniegts atbalsts, kad viņu “plosījusi” prese, taču vīrabrāļa sievas hercogienes Ketrīnas gadījumā karaļnamam ir pavisam cita attieksme.

foto: Paul Marriott/Shutterstock/ Vida Press

Megana Mārkla šo viedokli paudusi saistībā ar žurnāla “Tatler” neseno publikāciju, kurai dots nosaukums “Ketrīna Lielā”.

foto: action press/ Vida Press

Publikācijā teikts, ka Kembridžas hercogiene cieš no ēšanas traucējumiem, kā arī jūtas iztukšota un pārgurusi no papildus darbu nastas, kas gulstas uz viņas pleciem pēc Harija un Meganas aiziešanas no karaļnama.  

Pilī esot pavisam cita attieksme pret Ketrīnu, nekā jebkad bijusi pret prinča Harija sievu. “Megana teica, ka pils nekad nav aizstāvējusi viņu, kad mediji viņu plosīja,” izdevumam “Daily Mail” norādījis kāds anonīms paziņa.

Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
24

“Tagad par Keitu presē parādījies kas mazliet negatīvs, un pils nepilnu 24 stundu laikā jau vēršas pret apgalvojumiem, kas par viņu uzrakstīti.”

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
16

Pēc Meganas paziņas teiktā, karaļnama zibenīgā reakcija par Ketrīnas publikāciju ir kā "pļauka sejā Harijam, jo viņš atkārtoti lūdza pārskatīt mediju politiku – vai vismaz sanākt uz diskusiju par to, kas viņam dara raizes.”

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
22

“Taču viņa lūgums nesasniedza dzirdīgas ausis. Bet tad parādās Keita, uzsit knipi un saņem milzu atbalstu.”

“Megana teic, ka tas visu jau izsaka.”

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

“Viņa paskaidrojusi, ka tas bijis viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc abi ar Hariju atvadījušies no karaliskās dzīves – atbalsta trūkums un absolūta necieņa pret sāpēm un ciešanām, ko Megana pārcietusi mediju dēļ.”

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

“Megana teic – tā vietā, lai atbalstītu, viņai likts justies, ka prasa par daudz, gaida par daudz, lai gan vienīgais, ko viņa vēlējās, bija atbalsts no varenajiem.”

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

“Tatler” publikācijā rakstīts, ka hercogiene Ketrīna jūtas nogurusi un pārstrādājusies. Viņa cerējusi, ka vīrabrālis ar sievu uzņemsies daļu oficiālo pienākumu, un viņai papildus darba slodzes dēļ nenāksies atņemt laiku saviem bērniem, kurus Ketrīna vēlas audzināt pati un sniegt savām trim atvasēm pēc iespējas normālāku bērnību.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Kāda no karaļnamam pietuvinātām personām, kas labi pazīst Kembridžas hercogieni, atzīst, ka viņa neesot spējusi piedot Meganas un Harija rīcību, ko uztvērusi kā nodevību.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14

Par vainīgu pāra aiziešanā no karaļnama viņa viennozīmīgi uzskata "egoistisko" Meganu, kuras kaprīžu dēļ princis Harijs nolēmis visu pamest un pārcelties uz citu valsti.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon
18