Lilija-Rouza Depa kopā ar patēvu vizinās ar motociklu

gallery icon
19
Bērni
2020. gada 29. maijs, 08:49

Lilija-Rouza Depa savu 21. dzimšanas dienu atzīmē, kopā ar patēvu Parīzē vizinoties ar motociklu

Jauns.lv

Holivudas aktiera Džonija Depa un franču modeles, aktrises un dziedātājas Vanesas Paradī meita Lilija-Rouza Depa koronavīrusa pandēmijas laiku pavada kopā ar ģimeni Parīzē. Savā 21. dzimšanas dienā jaunā un daudzsološā modele redzēta vizināmies uz motocikla kopā ar savu patēvu.

foto: NO CREDIT/ Vida Press
Lilija-Rouza Depa ar patēvu Semjuelu Benčetritu.

Franču modele, aktrise un dziedātāja Vanesa Paradī 14 gadus bija kopā ar amerikāņu aktieri Džoniju Depu. Šajās attiecībās pasaulē nākuši arī abi viņas bērni Lilija-Rouza un Džeks. Pāris tā arī nekad neapprecējās.

Džonijs Deps un Vanesa Paradī

gallery icon
32

Pēc attiecību iziršanas Deps 2015. gadā apprecējās ar aktrisi Amberu Hērdu, kam pēc diviem gadiem sekoja skandaloza šķiršanās prāva.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Savukārt Vanesa Paradī 2016. gada nogalē iepazinās ar režisoru Semjuelu Benčetritu (46), kad kopīgi strādāja pie franču kinofilmas „Chien” („Suns”). Arī viņu mīlasstāsts aizsākās ap to pašu laiku.

Vanesa Paradī ar jauno mīlestību

Franču dziedātāja, modele un aktrise Vanesa Paradī esot slepus saderinājusies ar režisoru un scenāristu Semjuelu Benčetritu. Pāris ir kopā kopš ...

gallery icon
21

2018. gada jūnijā pāris apprecējās. Vanesai šī ir pirmā laulība, bet Semjuelam otrā. Arī Benčetritam ir divi bērni no iepriekšējām attiecībām.

Kādā no 2011. gadā sniegtām intervijām Vanesa apgalvoja, ka viņai neesot svarīgi apprecēties. Taču tolaik viņa vēl nebija pazīstama ar Semjuelu.

Lilija-Rouza Depa „Chanel” modes skatē Augstās modes nedēļā Parīzē

Džonija Depa 17 gadus vecajai meitai modelei Lilijai-Rouzai melodijai Depai bija uzticēts noslēgt modes nama „Chanel” skati. Viņa demonstrēja līgavas ...

gallery icon
9

„Kāzas ir romantisks pasākums, un ballīte ir jauka lieta, taču tas nav domāts man,” tolaik izteicās Paradī. „Es pazīstu tik daudz precētu cilvēku, kas gatavi saplosīt viens otru. Man ceremonijas nav svarīgas, vienīgais, kas man vajadzīgs – tā ir mīlestība.”

Režisors un scenārists Semjuels Benčetrits iepriekš ir bijis precējies. Ar sievu aktrisi Mariju Trintinjanu, kas nu jau devusies aizsaulē, viņam ir kopīgs dēls Džūlzs (21). Semjuelam ir arī meita Saūla (12), kura nākusi pasaulē viņa iepriekšējās attiecībās ar aktrisi Annu Muglalisu.

Lilija-Rouza Depa Venēcijas kinofestivālā

gallery icon
13

Vanesas Paradī vīram izveidojušās labas attiecības ar dziedātājas bērniem. Lilija Rouza savā dzimšanas dienā, kas bija 27. maijā, redzēta Parīzes ielās vizināmies uz motocikla kopā ar savu patēvu. Modele bija ģērbusies blūzītē ar ziedu rakstu un zilos džinsos, galvā uzlikusi ķiveri, bet uz acīm stilīgas saulesbrilles.

Dienu iepriekš Lilija redzēta Parīzē kopā ar mammu Vanesu, brāli Džeku un viņa draudzeni Kamillu Jansenu.

foto: NO CREDIT/ Vida Press
Lilija-Rouza ar mammu Vanesu Paradī, brāli Džeku un viņa draudzeni Kamillu Jansenu.

Runājot par Lilijas-Rouzas privāto dzīvi, tad aizvadītajā mēnesī jauniete izbeigusi romantiskās attiecības ar amerikāņu aktieri Timotiju Šalamē (24). Abi bija kopā gadu. Pēdējo reizi kopā viņi gan nofotografēti vien aizvadītā gada oktobrī, pusdienojot Losandželosā.

Lilija-Rouza Depa un Timotijs Šalamē Venēcijas kinofestivālā

gallery icon
28