foto: AFP/Scanpix
FOTO: hercogiene Megana pirmo reizi pēc karaļnama pamešanas iziet sabiedrībā
2020. gada 16. janvāris, 07:01

FOTO: hercogiene Megana pirmo reizi pēc karaļnama pamešanas iziet sabiedrībā

Jauns.lv

Pēc paziņojuma par britu karaļnama pamešanu, Saseksas hercogiene Megana devusi priekšroku iepriekš sev tik iecienītajam ikdienišķa stila apģērbam. Tērpusies džinsās un vienkāršā džemperī, prinča Harija mīļotā otrdien apmeklēja Vankūveras sieviešu atbalsta centru, vēsta “Daily Mail”.

38 gadus vecā Saseksas hercogiene bija izvēlējusies zaļas krāsas jaku ar mākslīgo kažokādu, melnus džinsus, šalli un brūnus Lielbritānijas firmas “Le Chameau” zābakus, kuru cena ir aptuveni 400 eiro.

Sieviešu atbalsta centra apmeklējums esot bijis neplānots pārsteigums ar mērķi sniegt emocionālu atbalstu centra darbiniekiem.

Fotogrāfijā, kas ievietota centra “Facebook” lapā, Megana redzama gaišā “The Row” džemperī.

foto: Facebook
Megana un Vankūveras sieviešu centra darbinieces.

Daži no faniem pat izteikušies, ka Meganai mugurā ir tas pats adījums, ko viņa nēsāja seriālā “Suits”, attēlojot Reičelu Zeinu.

Firmas "The Row" apģērbu cenas svārstās no dažiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem eiro. 

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogs un hercogiene pagājušajā nedēļā paziņoja, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā, pavadīs kādu laiku Ziemeļamerikā un pārtrauks ilgi uzturētās attiecības ar presi.

foto: AFP/Scanpix

Tikmēr karaliene paziņojusi, ka Harijam un Meganai tiks atļauts sadalīt savu laiku starp Lielbritāniju un Kanādu, kamēr tiks pieņemts lēmums par viņu nākotni.

Mediji ziņoja, ka viņi par savu lēmumu nav iepriekš informējuši ne karalieni Elizabeti II, kas ir Harija vecmāmiņa, ne Harija tēvu princi Čārlzu.

Saseksas hercogi Londonā pirms paziņojuma par karaļnama pamešanu

Pēc sešu nedēļu ilgajām brīvdienām Kanādā, Saseksas hercogi atsāka pildīt savus tiešos pienākumus. 7.janvārī Saseksas hercogi apmeklēja Kanādas Augstāko komisiju ...

gallery icon
30

Kanādas valdībai vēl stāv priekšā izlemt, vai tā uzņemsies drošības pasākumu izmaksas, kas ir saistītas ar Lielbritānijas prinča Harija un viņa sievas Meganas lēmumu turpmāk dzīvot Lielbritānijā un Kanādā, pirmdien sacīja Kanādas premjerministrs Džastins Trudo.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12