Attiecības
2019. gada 19. decembris, 07:29

Princis Viljams pārsteidzis hercogieni Ketrīnu ar īpašu ēdienu

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna (37) pastāstījusi dažus interesantus un plašākā sabiedrībā vēl nezināmus faktus par savu romantisko attiecību sākumposmu ar princi Viljamu (37). Ketrīna atklājusi, ka Viljams bijis labs kulinārs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kembridžas hercogu pāris piedalījies Mērijas Berijas kulinārijas šovā. Ketrīna sarunā ar pārraides vadītāju ļāvusies atmiņām par romantisko randiņu periodu. Hercogiene pastāstījusi, ka Viljamam ļoti paticis gatavot un viņš savulaik centies ar savām prasmēm palepoties arī nākamajai sievai. Princis pagatavojis viņai savu firmas ēdienu – Boloņas mērci. Tās pamatsastāvdaļas ir liellopu gaļa un konservēti tomāti. Vislabāk šī mērce sader ar spageti vai lazanju.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Kulinārijas šovā Ketrīna pastāstījusi, ka universitātes gados Viljams bieži gatavojis. „Viņam labi padevās visdažādākie ēdieni. Domāju, ka šādā veidā viņš vēlējās atstāt iespaidu uz mani. Viņam tas arī izdevās,” atzinusies Ketrīna.

Pēc Kembridžas hercogienes teiktā, īpaši labi nākamajam troņmantiniekam padodas brokastu gatavošana. „Viņš zina ļoti daudz veselīgu ēdienu,” atzinusi Ketrīna.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

Hercogiene arī atsaukusi atmiņā laiku, kad Sentendrūsas universitātes gados strādājusi restorānā. Viņai bija nepieciešama nauda ikdienas tēriņiem un jauniete piepelnījusies ar oficiantes darbu. „Tā bija katastrofa! Es mūždien jaucu galdiņus, aizmirsu pasūtījumus un biju briesmīgi neveikla,” hercogienes Ketrīnas vaļsirdīgo atzīšanos citē „Daily Mail”.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

Lai gan britu karaliskajā ģimenē daudziem ir savs personīgais šefpavārs (piemēram, karalienei un princim Čārlzam), Kembridžas hercogu ģimenē tāda nav. Princis Viljams sarunā norādījis, ka Kensingtonas pils virtuvē saimnieko Ketrīna pati.