foto: Shutterstock
Šodien nepērc dārgas dāvanas - horoskops visām zodiaka zīmēm otrdienai, 3. decembrim
Cita pasaule
2019. gada 3. decembris, 04:36

Šodien nepērc dārgas dāvanas - horoskops visām zodiaka zīmēm otrdienai, 3. decembrim

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai dienai!

AUNS
Koncentrē uzmanību uz attiecībām, kas tevi iedvesmo un mudina pilnveidoties. Veiksmīgas būs sabiedriskās aktivitātes un radošu ieceru īstenošana.

VĒRSIS
Pirms piekrīti darba maiņai, iegūsti pilnīgu priekšstatu par to, kas ietilpst tavos pienākumos, un tikai tad izdari izvēli. Ja secini, ka esi gatavs augstākam lēcienam – rīkojies!

DVĪŅI
Jaunu attiecību veidošana nesagādās grūtības. Pieņem priekšlikumu enerģiskāk iesaistīties sabiedriskajās aktivitātēs. Nedēļas nogalē droši kravā koferus un dodies ceļojumā.

VĒZIS
Lai sakārtotu attiecības ar tuviniekiem, izvēlies miermīlīgus paņēmienus, nevienu nekomandē, nemāci. Ar pozitīvu piemēru panāksi vairāk, nekā uzplijoties ar neatlaidīgiem lūgumiem un pamācībām.

LAUVA
Izmanto jebkuru situācijas pavērsienu, lai panāktu, ka tevī ieklausās. Tu gūsi panākumus, ja ticēsi sev! Jaunas vēsmas attiecībās liecinās, ka mainās ne vien laika apstākļi, bet arī cilvēki.

JAUNAVA
Tuvinieku atbalsts un sapratne atvieglos ar mājām un sadzīvi saistītu jautājumu risināšanu. Būs vieglāk mobilizēties un paveikt nepatīkamus pienākumus.

SVARI
Ļauj vaļu jūtām, dalies iespaidos, baudi dzīvi, taču nezaudē kontroli pār situāciju – izklaide viegli var pārvērsties uzdzīvē. Nesagādā sev problēmas ar bezrūpīgu rīcību.

SKORPIONS
Jautājumos, kas saistīti ar materiālo labklājību, šodien rīkojies mērķtiecīgi, esi neatlaidīgs. Netērē laiku bezmērķīgos klejojumus.

STRĒLNIEKS
Šodien pamatīgi pieaugs tava iniciatīva un uzņēmība. Liec lietā iegūtās zināšanas, esi taisnīgs. Tava darbošanās būs veiksmīga, ja cienīsi citu viedokli un ievērosi ētikas principus.

MEŽĀZIS
Ar saviem panākumiem un labklājību nelielies, nepiesaisti sev nevajadzīgu uzmanību. Jo nemanāmāka būs tava darbošanās, jo mazāk būs iespēju nonākt nenovīdīgu ļaužu valodās.

ŪDENSVĪRS
Par tevi interesēsies, gribēs satikties, uzturēt labas attiecības. Uz kopīgu interešu pamata izveidosies jauna draudzība. Tikai pielūko, ka nekļūsti pārāk atkarīgs citu viedokļa un labvēlības.

ZIVIS
Nonācis izvēles priekšā, mazliet apmulsīsi. Grūti būs sadalīt uzmanību visām aktuālajām tēmām. Nekautrējies lūgt laiku pārdomām, uzticies sajūtām.