Cita pasaule
2019. gada 27. novembris, 14:09

Durta brūce un cīņa ar "dēmoniem": kāpēc nomira 38 gadus vecā britu "X faktora" dalībniece?

Jauns.lv

38 gadus vecā Ariela Burdeta, īstajā vārdā Eimija, kas tiek uzskatīta par visu laiku baisāko dziedāšanas šova "X Faktors" dalībnieci, savās mājās Anglijā atrasta mirusi ar durtu brūci kaklā, vēsta “Daily Mail”.

Jau vēstīts, ka britu šova “X Faktors” viena no visu laiku biedējošākajām dalībniecēm, kura 2008. gadā šokēja žūriju ar savu brutālo uzstāšanos, Ariela Burdeta atrasta mirusi savā mājās Anglijas pilsētā Līdsā.

“X Faktors” zvaigzne – īstajā vārdā Eimija Burdeta –12.novembrī atrasta mirusi savās mājās. Eimijai bija tikai 38 gadi.

Tagad kļuvis zināms, ka 4. novembrī pie Eimijas uz mājām devies saimnieks, lai pārbaudītu vai ar sievieti viss ir kārtībā.

Eimija nav atbildējusi uz mēģinājumiem sazināties. Astoņas dienas vēlāk mājas saimnieks atgriezies ar atslēdznieku. Tad arī sieviete atrasta mirusi.

foto: Facebook
Eimija jau kādu laiku cīnījusies ar dažādām problēmām, zina teikt viņas draugi.

Sākotnējais iemesls - nāve iestājusies no dūriena kaklā. Uzzinot par notikušo, draugi sociālajos tīklos dalījušies ar līdzjūtības ierakstiem, norādot, ka vēl nesen Ariela cīnījusies ar dažādām problēmām.

Tiesas sēdē, kur izskatīti mirušās sievietes nāves apstākļi nebija ieradies neviens radinieks un policija izmeklētājiem paziņoja, ka šajā lietā nav aizdomīgu apstākļu.

35 gadus vecais Endrjū, kurš pazinis Eimiju britu medijam “Sun Online” sacīja: “Mēs bijām šokēti, kad uzzinājām par viņas nāvi. Kādu laiku viņa cīnījās ar dēmoniem.”

Vīrietis pieļāva, ka, iespējams, Ariela nožēloja dalību šovā “X Faktors”.  Toreiz sieviete sevi prezentēja noplēšot pie apģērba uzlīmēto kārtas numuru un paziņojot, ka ir “cilvēks, nevis cipars”.

foto: Facebook
Eimija popularitāti iemantoja šovā "X Faktors" ar savu baiso uzstāšanos, lai gan paziņas norāda, ka viņa bijusi laba mūziķe.

Dziedātāju Šerilu dalībniece nosauca par stulbu. Ariela žūrijai sacīja, ka ir “speciāliste nevis virspusīgi izglītots cilvēks” un strādā par “holistisku vokālo treneri”.

“Tas bija pilnīgs murgs,” toreiz par viņas uzstāšanos sacīja mūzikas producents Saimons Kauels. 

Pēc uzstāšanās Ariela nomainīja savu vārdu uz Arabella Stārčailda.

“Es domāju viņa nožēlo savu parādīšanos šovā, jo viņa patiesībā ir normāla mūziķe un tas savā ziņā kaitināja.”