foto: Shutterstock
4 zodiaka zīmes, kuri ir labākie tēvi
Bērni
2019. gada 15. novembris, 06:44

4 zodiaka zīmes, kuri ir labākie tēvi

Jauns.lv

Tas, vai vīrietis ir labs tēvs, galvenokārt ir atkarīgs no personības, nevis zodiaka zīmes. Tomēr četrām zodiaka zīmēm tēva jūtas ir spēcīgākas nekā citām.

Lasi tālāk un uzzini, kurā zodiaka zīmē dzimušie vīrieši ir sevišķi labi tēti - un, kāpēc!

Mežāzis

Mežāzim bērni ir visa dzīves jēga. Viņš cenšas būt ideāls tēvs. Katru savu soli viņš smalki aprēķina, jo saprot, ka ir piemērs savām atvasēm. Mežāzim šis talants jau ir šūpulī ielikts. Atbildības sajūta, strādīgums, sirsnīgums, patstāvība - šīs ir īpašības, ko Mežāzis iemācīs saviem bērniem.

Vērsis

Maigāku un iejūtīgāku tēti par Vērsi pasaulē atrast nav iespējams. Viņš saviem bērniem dāvā ne tikai rūpes, bet arī pilnīgu drošības sajūtu. Vērsim pirmajā vietā ir ģimenes vērtības, un viņš tās māca saviem bērniem jau kopš pirmajām dzīves dienām. Šīs zodiaka zīmes bērni aug pašpārliecināti un mīl cilvēkus, kuri ir viņiem apkārt.

Dvīņi

Šis tētis nekādā ziņā saviem mantiniekiem nedos ēst ātrās uzkodas vai pusfabrikātus. Viņš ir kā apsēsts ar veselīgu dzīvesveidu un sportošanu, un to māca arī saviem bērniem. Turklāt Dvīņu tētis cenšas pēc iespējas labāk sagatavot savas atvases visām dzīves grūtībām, ar kurām saskaras jebkurš pieaudzis cilvēks.

Vēzis

Izcils ģimenes cilvēks. Ja Vēža ģimenē uzrodas mazulis, viņš saņems visu to pašu labāko. Viņam tiks radīti paši labvēlīgākie apstākļi. Vēži vienmēr atradīs laiku, lai parotaļātos ar savu bērnu. Šīs zodiaka zīmes papucīšiem bērni parasti izaug labsirdīgi un ekscentriski.