foto: ITAR-TASS/Scanpix
Vangas pēctecis nosauc patiesos Zavorotņukas slimības iemeslus
īstas skaidrības par to, kāds tieši ir krievu aktrises veselības stāvoklis, joprojām nav.
Cita pasaule
2019. gada 11. novembris, 12:26

Vangas pēctecis nosauc patiesos Zavorotņukas slimības iemeslus

Jauns.lv

Dziednieks Aleksandrs, kuru uzskata par populārās ekstrasenes Džūlijas Vangas "pēcteci" jeb "mantinieku" norādījis uz to, ka pastāv daudz dziļāki iemesli 48 gadus vecās krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas saslimšanai, ziņo krievu mediji.

Viņš paziņojis, ka seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznei uzstādīta neprecīza diagnoze un ārstēt nepieciešams pavisam citu slimību.

foto: ITAR-TASS/Scanpix
īstas skaidrības par to, kāds tieši ir krievu aktrises veselības stāvoklis, joprojām nav.

"Ir uzstādīta nepareiza diagnoze. Es neredzu, ka būtu onkoloģija. Viņa vienkārši ir izsīkusi. Es strādātu ar imunitāti, lai organisms varētu pretoties," Krievijas televīzijas tiešraidē "NTV" sacījis dziednieks.

Pēc aktrises fotogrāfijas viņš noteicis, ka Anastasija nav mirušo pasaulē, tāpēc šobrīd bažas par viņas dzīvību neesot un no attēla nāk "siltums".

"Tā ir laba zīme. Mirušo pasaulē viņas nav. Tas pagaidām nav viņas ceļš. Viņa atveseļosies un dzīvos parastu, veselīgu dzīvi. Izveseļosies. Tā ir taisnība," sacījis smalko enerģiju speciālists.

View this post on Instagram

От лица всей нашей семьи хотим выразить огромную благодарность друзьям, которые проявили инициативу по созданию аккаунта против лжи и травли в СМИ! Но, к сожалению, Инстаграмм аккаунт @podderzhka_azavorotnyuk заблокировали (на текущий момент он снова активен!). Очень жаль, что такой искренний и массовый единый порыв робототизированная система не смогла переварить! Столько неравнодушных людей к нам присоединилось всего за один день! Увы, восстановить аккаунт пока не удаётся. Мы приняли решение, что будем продолжать прямо здесь. Любим и благодарим всех наших близких и родных, друзей, коллег и всех неравнодушных за поддержку!!! Спасибо Вам @stas_mihailoff @inamikhaylova @igorgulyaevofficial @nikolaibaskov @lamareesvetlanaermolova  @evakanchelskiss @eminofficial @navatskiy @zara_music @ann_semenovich @sever_elena @koroleva__star @innamalikova @navkanatalia @evarudneva #противлживсми #анастасиязаворотнюк #заворотнюк

A post shared by Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk) on

"NTV" žurnālisti norāda, ka Aleksandrs ir "īsts dziednieks, kurš var visu un spēj redzēt cauri katram cilvēkam". "Viņam pietiek ar vienu skatienu, lai nekļūdīgi noteiktu precīzu diagnozi pirmajam satiktajam. Viņš var palīdzēt, kad oficiālā medicīna ir nespēcīga. Viņš dziedē zvaigznes un slepus izārstē politiķus. Viņa neticamo spēku var salīdzināt ar Vangas spējām," teikts televīzijas mājaslapā. 

Jau vēstīts, ka par aktrises Anastasijas Zavorotņukas saslimšanu dzirdēts ne mazums dažādas informācijas. Medijos izskan dažādas versijas par viņas šī brīža veselības stāvokli. Taču nevienu no šīm vēstīm aktrises ģimene oficiāli nav apstiprinājusi. 

Acīmredzot krievu mediji turpina nelikties mierā un visos iespējamos veidos mēģina noskaidrot, kas tad patiesībā ar aktrisi ir noticis. 

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon

Jau vēstīts, ka informācija par smagi slimo Zavorotņuku masu medijos parādījās septembrī. Oficiāli aktrises ģimene izskanējušo informāciju nav komentējusi, taču apstiprina faktu par viņas smago saslimšanu. 

Smagi slimās aktrises Anastasijas Zavorotņukas seriāla "Mana mīļā aukle" kolēģis, krievu aktieris Sergejs Žigunovs atklājis, ka viņa bijusi šokēta par ārstu vārdiem. Žigunovs uzskata, ka pārvešana uz citu klīniku nenozīmē, ka aktrisei kļuvis labāk.

"Domāju, ka ārsti rīkojās nepareizi pasakot taisnību par to, cik ilgi viņai atlicis. Tas ir kā spriedums, tas salauzīs jebkuru cilvēku, sevišķi sievieti," sacījis Žigunovs.

Tikmēr pēdējā informācija liecina, ka Zavorotņuka izskatās atlabusi, taču viņas ārstešana joprojām turpinās un viņas vīrs - daiļslidotājs Pjotrs Černišovs ļoti daudz strādā, lai spētu segt visus nepieciešamos izdevumus.