foto: SCHNEIDER PRESS/SIPA
Pareiza kleita dara brīnumus - populāras dāmas rāda piemēru, kā izcelt skaistāko sevī
Kamerona Diaza.
Stila jaunumi
2019. gada 10. oktobris, 06:04

Pareiza kleita dara brīnumus - populāras dāmas rāda piemēru, kā izcelt skaistāko sevī

Anita Segliņa

Jauns.lv

Stilisti atgādina – neraugoties uz aktuālajām tendencēm un citiem modes untumiem, galvenais uzdevums ir ar apģērbu akcentēt sevī skaistāko. To pierāda arī pasaulē pazīstamas lēdijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kameronas Diazas bicepsi

Sporta entuziaste, aktrise Kamerona Diaza savu „ieroču” izcelšanai izvēlas apģērbus bez piedurknēm un uz lencītēm. Vai ar miniatūrām piedurknēm, kuras beidzas pareizajā punktā un rada ilūziju par vēl formīgākiem bicepsiem.

foto: AFP/Scanpix
Kamerona Diaza.

Sāras Džesikas Pārkeres kājas

Aktrisei Sārai Džesikai Pārkerei mēdz pārmest, ka viņai esot pārāk slaidas kājas. Tādēļ, lai tās daļēji paslēptu un līdzsvarotu ķermeņa proporcijas, aktrise izvēlas svārkus pāri ceļgaliem, midi garumā vai taisna piegriezuma bikses.

foto: JP/MPI/Capital Pictures
Sāra Džesika Pārkere.

Riannas pēcpuse

Barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna vienmēr atrāda augumu ar superpiegulošām kleitām. Dramatiskām un ekscentriskām, un ar akcentu uz ķermeņa aizmugures skaistumu: „Strādāju pie tā, lai pēcpuse būtu perfekta. Tā apģērbam liek izskatīties labi, un vīriešiem patīk!”

foto: AFP/Scanpix
Rihanna.

Andželīnas Džolijas kājas

Lai gan aktrise te pieņemas svarā, te atbrīvojas no „liekajiem” kilogramiem, faniem neliek mieru viņas kalsnās kājas un vēlme „skeletu pabarot”. Tāpēc Andželīna mēdz „paslēpties” zem trapeces piegriezuma svārkiem, drapērijām un taisnām biksēm.

foto: ZUMAPRESS.com
Andželina Džolija.

Dženiferas Hadsones gurni

Svaru vērotāju vēstnese, aktrise Dženifera Hadsone, kas var lepoties ar sievišķīgu smilšu pulksteņa formas augumu, savu izteiksmīgo siluetu akcentē ar gurnos un viduklī piegulošām kleitām.

foto: ROS/Capital Pictures
Dženifera Hadsone.

Vanesas Hadžinsas ikri

Aktrises triks muskuļoto kāju izcelšanai – viegli krītošas, plānas kleitas komplektā ar augstiem papēžiem. „Man ir skaisti, izteiksmīgi ikri. Uzvelkot augstpapēžu kurpes, tie izskatās kā no sporta zāles,” lepna ir Vanesa.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: FS/MPI/Capital Pictures
Vanesa Hadžinsa.

Keiras Naitlijas torss

Lai gan aktrisei ir salīdzinoši īsas kājas un garš torss, apģērbs ar paaugstinātu vidukļa daļu dara brīnumus! Un tādēļ viņa augsto vidukli akcentē ar platām jostām un kājas „pagarina” ar augumam piegulošiem zīmuļsvārkiem.

foto: REUTERS/SCANPIX
Keira Naitlija.

Bleikas Laivlijas krūtis

Seriāla Intrigante galvenās lomas atveidotājas kuplās krūtis apskauž daudzi un daudzas. Bet, izvēloties paaugstināta vidukļa – ampīra silueta – tērpus un ierobežojot torsu, to piepaceļot ar jostu, viņa tām liek izskatīties vēl izteiksmīgākām.

foto: ddp / insight media / Vida Press
Bleika Laivlija.

Kellijas Roulendas vēderprese

Kopš meiteņu grupas Destiny’s Child laikiem ir pagājuši gadi, bet mūziķe vēl arvien var lepoties ar akmens cietu vēderpresi. To viņa atklāj ar garumā saīsinātiem krekliņiem komplektā ar paaugstināta vidukļa biksēm un svārkiem.

foto: AFP/Scanpix
Kellija Roulenda.

Džesikas Bīlas pleci

Iemesls, kādēļ aktrise izvēlas kleitas uz lencītēm vai vispār bez tām, ir tas, ka šāds siluets komplimentē viņas spēcīgajiem, skulpturālajiem pleciem un līdzsvaro auguma proporcijas.

foto: AFP/Scanpix
Džesika Bīla.