foto: LETA
Ko zvaigznes sola šodienai: horoskops visām zīmēm 18. septembrim
Cita pasaule
2019. gada 18. septembris, 04:30

Ko zvaigznes sola šodienai: horoskops visām zīmēm 18. septembrim

Jauns.lv

Lai tev veicas!

AUNS

Satiecies ar draugiem, pastaigājies, baudi dabu – rudens jau teju, teju būs klāt. Vispār šodienā nebūs vietas pustoņiem. Ja prieks, tad milzīgs, ja skumjas, tad neizmērojamas, ja sāpes, tad līdz pašam kaulam.

VĒRSIS

Aizliegtie augļi ir saldi, bet indīgi. Slepeni randiņi un noslēpumaini mīlas romāni ļoti retos gadījumos tiek legalizēti. Skumjas un vilšanās varētu būt šodienas galvenie pavadoņi. Prāts arī uz dižu darbošanos šodien nenesīsies.

DVĪŅI

Neprecēto dzīvē šodien var ienākt liktenīgais cilvēks. Nevērtē cilvēkus pēc cepures, bet gan pēc prāta. Radošu profesiju pārstāvji mocīsies ar iedvesmas trūkumu. Lai nekristu pilnīgā depresijā, šodien kārtīgi atpūties.

VĒZIS

Šodien pēcpusdienā nekašķējies ar savējiem, viņiem tāpat gana problēmu privātajā dzīvē. Neņem bērnus līdzi uz pieaugušo pasākumiem, viņi tur sarīkos īstu jampadraci, un pārējie neteiks tev par to paldies.

LAUVA

Ja apstākļi spiež mainīties un pieņemt sāpīgus lēmumus — dari to. Nemeklē vieglus risinājumus, dari to, kas jādara. Pieskati auto dokumentus un tiesības. Ja noklīdīs – vairs neatradīsies. Meklē kompromisus ar māsu vai brāli.

JAUNAVA

Veiksmīga diena nākotnes plānu būvēšanai. Biznesa plānu sacerēšana nesagādās bažas - ja pats nepratīsi, ātri izdomāsi, kam palūgt padomu. Iespējams, pulksteņi spēlēsies ar tevi un negribēs rādīt pareizu laiku.

SVARI

Šodien lieto kvalitatīvu pārtiku. Uzpucē savas krēpītes un dodies dzīvē. Dienu izmanto to, lai uzlādētu baterijas atlikušajai darba nedēļai. Neiesaisties darīšanās ar savtīgiem cilvēkiem. Nekāp atkal uz tā paša grābekļa.

SKORPIONS

Šodien ģimenē valdīs mainīga, ļoti jūtīga noskaņa. Nerunā nedomājot, jo nekad nevar zināt, kā tas tiks uztverts. Tavs organisms ir miega badā. Vakarā laikus dodies pie miera. Glāze sarkanvīna un jauka grāmata - tam jā!

STRĒLNIEKS

Nesteidzīgi pārskati visus darba piedāvājumus un sūti savu CV. Tici veiksmei un savām spējām. Citi ir lielāki neprašas, bet sēž siltākās vietiņās. Bērni gan prasīs visu tavu uzmanību. Ne mirkli nenolaid no viņiem acis.

MEŽĀZIS

Pastāv liela iespējamība, ka šodien iepazīsies ar savu pretpolu. Sākumā šādas attiecības pievilks kā magnēts, bet ar laiku diemžēl var pāraugt nebeidzamos strīdos un naidā, ja neviens negribēs piekāpties.

ŪDENSVĪRS

Šodien viss paša rokās un prātā. Nervozās un ar dzīvi neapmierinātās sievietes šodien vēlēsies sadarboties tikai ar tevi. Uzliec Sniega karalienes/karaļa masku un turi nervus grožos.

ZIVIS

Tavs īpašais valdzinājums satrauks pretējo dzimumu. Gan jau zināsi, ko ar to iesākt. Neklausies padomdevējos, nostrādās tava personīgā pieredze un intuīcija. Laba diena, lai izvēlētos dzīvesbiedru.