foto: Zuma / SplashNews.com/ Vida Press
Donalda Trampa dēls krietni paaudzies - 13 gadu vecais Barons jau garāks par vecākiem
Barons Tramps ar vecākiem aizvadītajā svētdienā.
Bērni
2019. gada 22. augusts, 16:12

Donalda Trampa dēls krietni paaudzies - 13 gadu vecais Barons jau garāks par vecākiem

Jauns.lv

Kopš tēva kļūšanas par ASV prezidentu pasaule nav daudz dzirdējusi par 13 gadus veco Baronu Trampu. Zēns pa šo laiku ir ievērojami paaudzies. Un viņam ir jauna frizūra!

Barons Tramps garāks par abiem saviem vecākiem

gallery icon

13 gadus vecais Barons Tramps ne tikai garuma ziņā pāraudzis savu mammu bijušo modeli Melāniju Trampu, bet arī nomainījis matu griezumu. Tagad tikko tīņa vecumu sasniegušā zēna mati palikuši īsāki un stilīgāki, nekā redzējām 2017. gada jūnijā, kad viņš kopā ar vecākiem pārcēlās uz dzīvi Baltajā namā.

foto: Zuma / SplashNews.com/ Vida Press
Barons Tramps ar vecākiem aizvadītajā svētdienā.

To, ka Barons ievērojami pastiepies garumā, varēja novērot svētdienas vakarā, kad prezidents ar kundzi un dēlu atgriezās Baltajā namā pēc Trampam piederošajā golfa kūrortā (Ņūdžersijā) pavadītas nedēļas nogales.

foto: Greg E. Mathieson Sr./MAI/REX/ Vida Press
Donalds Tramps esot 190 cm garš, bet Melānija vienmēr nēsā augspapēžu kurpes. Barons garumā pārspējis abus.

Kā ierasts, Baltā nama fotogrāfi attēlos iemūžināja, ka trijotne Ņūdžersijā iekāpj „Air Force One” helikopterā un mēro ceļu uz Balto namu, un tad nolaižas rezidences teritorijai piederošajā Dienvidu zālienā.

Barons tagad ir garuma ziņā apsteidzis abus savus vecākus, arī mammu bijušo modeli Melāniju Trampu, kura sabiedrībā vienmēr iziet kurpēs uz 13 centimetru augstiem papēžiem. Tagad Barons ir garāks par viņu pat augstpapēžu kurpēs! Viņš „pāraudzis” arī tēvu. Kā liecina dati, Donalds Tramps ir 190 centimetru garš.

foto: Greg E. Mathieson Sr./MAI/REX/ Vida Press
Melānija Trampa vienmēr nēsā kurpes uz 13 cm augstiem papēžiem.

Tīnis iemantojis arī jaunu frizūru. Tagad viņa mati ir īsāki un sānu daļā izskūti. Galvas augšdaļā tie ir garāki, taču ne tik gari, kā agrākais matu griezums.

foto: Sipa USA/ Vida Press
Barons Tramps ar vecākiem šā gada februārī.

Vēl šā gada februārī, īsi pirms savas 13. dzimšanas dienas, Barons izskatījās ievērojami īsāks fotogrāfijās, kurās bija iemūžināts kopā ar vecākiem. Protams, vislielākais kontrasts redzams, ja salīdzina aizvadītajā svētdienā tapušās fotogrāfijas ar tām, kas uzņemtas Trampa inaugurācijas ceremonijas laikā 2017. gada 20. janvārī.

foto: Vida Press
Prezidenta inaugurācijas pasākumā 2017. gada janvārī.

Barons, kurš apmeklē privātskolu 20 jūdžu attālumā no Baltā nama, ir dedzīgs amerikāņu futbola spēlētājs, lai gan viņa augums šobrīd jau būtu labs arī basketbola spēlēšanai. To ievērojuši ASV pirmās ģimenes fani un sabiedrība, atzīstot, ka NBA talantu aģentiem pēdējais laiks noskatīt sev jaunu spēlētāju.

Melānija Trampa un viņas saulesbriļļu stils

gallery icon

Slovēnijā atklāta kokā grebta statuja, kas godina Melāniju Trampu

gallery icon

Melānija Trampa un viņas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon