Astrologs brīdina: "2016. gadā nekas nenotiks pēc plāna"
Cita pasaule
2016. gada 2. janvāris, 06:35

Astrologs brīdina: "2016. gadā nekas nenotiks pēc plāna"

Jauns.lv

Sertificēts astrologs, numerologs, Superhoroskopi.lv projekta autors Kristaps Baņķis atklāj prognozes Ugunīgā Pērtiķa gadam.

Tuvojoties gadumijai, nereti ienāk prātā domas, kāds varētu būt nākamais gads, vai tas būs labāks par iepriekšējo? To, kam pievērst uzmanību, cik būtiski Ugunīgā Pērtiķa gads varētu ietekmēt dažādas dzīves sfēras, skaidro Kristaps Baņķis: „Kopumā šis būs nepro¬gnozējams gads, kad nekas nenotiks pēc plāna. Veiksies tikai apķērīgajiem. Lai mazinātu stresu, nepieciešams ļauties straumei un ļaut lietām ritēt savu gaitu. Spēja būt elastīgam dažādās situācijās patiešām noderēs. Šajā gadā ieteiktu darīt daudzas lietas uz dullo, jo īstas skaidrības jau nebūs, un, lai ko arī darītu, neatdalīties no ģimenes, tuvākajiem. 2016. gada devīze: izmantojiet atjautību, lai īstenotu savus mērķus!”

Visu izšķirs rīcība

Ugunīgā Pērtiķa gads ietver ļoti spēcīgas skaitļa 9 vibrācijas, – uzsver Baņķis un paskaidro: „2016. gads summā veido skaitli 9 (2+0+1+6). Devītnieks figurē gan numeroloģijā, gan astroloģijā. Pērtiķis ir arī devītais dzīvnieks divpadsmit dzīvnieku aplī. Devītnieks ir viens no vissarežģītākajiem skaitļiem, jo apzīmē duālismu. Pērtiķa gadā valdīs tāda kā neziņa. Ja kādā brīdī viss būs skaidrs, tad pēc tam sekos notikumi, kas visu padarīs neskaidru. Gads būs nenoteiktības pilns. Cilvēkiem, kas pēc būtības ir praktiķi, būs jākļūst garīgākiem, jāstrādā vairāk intuitīvā, izjūtu līmenī. Savukārt tiem, kam intuīcija ir stiprā puse vai kuri vāji sadzīvo ar praktisko dzīves daļu, jākļūst pragmatiskākiem. Te veidosies tādas kā šūpoles. Lielai daļai gads šķitīs nekonkrēts, neskaidrs un juceklīgs. Cilvēki meklēs līdzsvaru.

Devītnieks ir emocionāls skaitlis, tāpēc būs aktīva emocionālā darbība, būs dažādi sabiedriskie notikumi, piketi, bļaušanas, kliegšanas un visvisādas aktivitātes. Notikumi veidosies maksimāli tā, lai būtu, par ko runāt. Katra paša ziņā, kā viņš pret to attieksies, cik tajā jūklī iepīsies. Kā mēs zinām – tur, kur daudz emociju, patērējas daudz enerģijas. Un skaļa bļaušana nozīmē mazu darīšanu jeb – liela brēka, maza vilna. Daudzi notikumi būs vairāk ar emocionālu pieskaņu, bet jēgas no tā var būt visai maz. Un tas ir pērtiķa dabā – par vienu banānu sataisīt lielu troksni. Harmoniju varēs iegūt, nekrītot emocionālās galējībās līdz ar visiem, un otrs, kas nav mazsvarīgi un ir atbilstoši devītniekam, – svarīgi ir izglītoties.”

Mazāk sociālajos tīklos dalīties ar brīvdienu bildēm

Kristaps Baņķis arī vēsta, ko nākamais gads sola karjeras jomā.

„Cilvēkiem, kuri meklē jaunu karjeras virzienu vai tikai jaunu darbu, šogad būs daudz izdevību. Svarīgi uzlabot savas tehniskās prasmes. Jebkura jauna programmatūra nākotnē noderēs. Vakances parādīsies, jo īpaši gada vidū. Daudzus gaida smaga darba periods, bet ilgtermiņā emocionālais un finansiālais gandarījums būs šo pūļu vērts. Godīga rīcība var būt vislabākā stratēģija, jo īpaši nepatīkamās situācijās. Ļoti svarīga būs kontaktu veidošana. Būtu ieteicams savu darbošanos sociālajos tīklos ievirzīt nedaudz profesionālākā gultnē. Tas nozīmē, ka tur vajadzētu ievietot vairāk informācijas par saviem sasniegumiem, bet mazāk – brīvdienu fotogrāfiju. Darba intervijās iegūtās prasmes palīdzēs tikt pie kārotā amata. Ugunīgais Pērtiķis ir vērsts uz rīcību.

Gada pirmajā pusē nevar nokavēt neko tādu, ko otrajā pusē nevarētu izdarīt daudz sekmīgāk. Pirmajā gada pusē paredzami gan dižčiki, gan aptumsumi, gan tukšgaitas periods. Daudzas planētas būs vērstas nevis uz priekšu, bet gan uz pagātni, kas ir atskats uz sakārtošanu, pārkārtošanu. Kur ir pārkārtošana, tur ir optimizēšana, atlaišana. Tāpēc tos, kas mācēs parādīt savu lietderību, izglītosies, papildinās savas zināšanas, neatlaidīs, bet daļa var palikt bez darba.”

Piemērots laiks plastiskām operācijām

„Būs nepieciešama enerģija, lai satvertu visas jaunās iespējas, kas sagaida Ugunīgā Pērtiķa gadā, un tas nozīmē, ka nāksies rūpēties par savu veselību,” uzsver astrologs un dod padomus veselības jomā.

„Ja ir domas par plastisko ķirurģiju, šis būs labs gads, kad to darīt, it sevišķi 2016. gada otrajā pusē un 2017. gada sākumā. Bet, ja tetovēsies vai mainīs izskatu gada pirmajā pusē, tas būs jāpārtaisa, jo var noiet greizi. Vairākas reizes būs jāapmeklē ārsti, vai nu veicot kārtējo veselības pārbaudi, vai arī – lai izpētītu alternatīvās medicīnas iespējas. Piemērots gads, lai veltītu vairāk laika veselīgam ēšanas režīmam un fiziskiem vingrinājumiem, izvēloties tādus, kas sagādā prieku. Jādzer daudz ūdens. Labs gads, lai apsvērtu iespēju nodarboties ar peldēšanu, dejošanu un riteņbraukšanu.

Tiem, kam ir kādas veselības problēmas, der atcerēties, ka garīgais stāvoklis var gan palīdzēt, gan traucēt atveseļošanās procesam. Katru dienu dažas minūtes ieteicams veltīt meditācijai vai arī vienkārši domāt pozitīvas domas. Jāieklausās savā organismā un jāsadzird, kas tam nepieciešams. Tas vēlēsies atrast ceļu atpakaļ pie pilnīgas veselības. Un tas būs iespējams. Jāsāk ar atbrīvošanos no kaitīgiem ieradumiem, aizstājot tos ar kaut ko veselīgu.”

Negodīgie tiks sodīti vairāk

No finansiālās puses gads būs ne īpaši labvēlīgs – brīdina astrologs un prognozē, ka vienkāršajai tautai pieaugs valsts diktāts, bet personīgo iespēju brīvība samazināsies.

„Būs pārmaiņas nodokļos, mūs žmiegs. Būs arī ķeršanās pie kakla uzņēmējiem, cenšoties izspiest no tiem, kam vēl ir. Tāpēc aktualizēsies visādas viltības un shēmotāji. Pozitīvais varētu būt tas, ka cilvēkiem būs jākļūst izdomas bagātākiem. Būs pieļaujama arī shēmošana, bet tai jābūt balstītai uz godīgiem pamatiem, jo gada kopīgā iezīme rāda, ka negodīgie tiks atmaskoti un sodīti. Šis gads būs tieslietu sistēmu triumfa laiks, un uzsvars tiks likts arī uz varas institūcijām, policiju, Aizsardzības ministriju un citām iestādēm, kas atbild par kārtību.

Kopumā Pērtiķa gads dēvējams par remdeno, rutīnas gadu ar straujiem izlēcieniem, kuru laikā cilvēki vai nu iegūs, vai zaudēs daudz naudas. Tāpēc ļoti uzmanīgi jāseko līdzi savu finanšu plūsmai. Vairāk jāplāno, kur ieguldīt un kur tērēt. Vairumam cilvēku šis noteikti nebūs izaugsmes gads finansiāli. Gada pirmajā pusē vajadzētu īpaši piedomāt par finansēm, jo cilvēkiem var būt tendence ņemt kredītus vai lieki izšķērdēt līdzekļus, īsti nesaprotot, vai tas ir vajadzīgs,” nākamo gadu ieskicē Kristaps Baņķis.

Slavenības var iepīties skandālos

No 11. decembra līdz 18. februārim ir pārejas posms uz 2016. gadu, un, kā norāda astrologs, šajā laikā veiksies tiem, kam jau ir iestrādes no Kazas gada.

„Pārejas laikā ieteicams korekti atvadīties no iepriekšējā gada problēmām un lēnām pāriet uz nākamā gada svarīgiem jautājumiem. Tiem, kas vēlas izcelties, būs vieglāk, jo sabiedrība būs jūtīgāka un vērīgāka. Šajā laikā būs vieglāk kļūt slavenam – bēdīgi vai pozitīvi, tas katra paša ziņā. No 5. līdz 25. janvārim būs dižčika laiks, kad uz priekšu īsti nekas nevirzīsies, un šajā laikā nevajadzētu īpaši uzprasīties uz popularitāti. Šajā laikā sabiedriskā doma būs mainīga – nekad nevar zināt, kur tā aizvedīs. Tas ir tāpat kā iekāpt autobusā ar konkrētu galamērķi, bet tas aizbrauc uz depo.

Īstais brīdis, kad izpausties, būs februāris, jo tas ir Pērtiķa gada sākums. Tas būs viens no labākajiem gada mēnešiem, ņemot vērā, ka martā paredzami aptumsumi un sākas tukšgaita. Ja kāds šajā laikā gribēs kļūt slavens, viņš vienīgi varēs kļūt bēdīgi slavens. Gada pirmajā pusē būs lielāka iespēja iedzīvoties neslavā. Šīs laiks slavenībām nebūs īpaši spožs, jo tiks meklētas utis pērtiķa kažociņā. Vairāk paredzami skandāli, īpaši laikā no marta beigām līdz jūnijam. Slavenībām vēlams šajā laikā nelīst ārā, jo sabiedriskā doma būs kritiska, cilvēki – nomākti un sīkumaini. Neapskaužama būs to slavenību dzīve, kas šajā laikā iekļūs žurnālos netikumīga dzīvesveida dēļ, jo šī slava viņiem ies līdzi ļoti ilgi kā negods. Labākais laiks sabiedriskai, kultūras dzīvei būs septembris. Tad Jupiters pāries Svaru zīmē un tajā atradīsies līdz 2017. gada oktobrim. Svari atbild par sabiedriskumu, kultūru, attiecībām.

Sākot no septembra, jebkura iziešana sabiedrībā būs ar lielāku nozīmi un ietekmi uz dzīvi. Līdz septembrim akcents jāliek uz strādāšanu, dzīves nodrošināšanu, izglītošanos, un pēc septembra to, ko cilvēks būs sevī  ieguldījis, varēs atrādīt sabiedrībai,” padomu sniedz astrologs.

Veiksme attiecībās

Kristaps Baņķis teic, ka Ugunīgā Pērtiķa gads būs īpašs mīlas frontē.  „Cilvēki, kas tendēti uz monogāmiju, šajā gadā precēsies kā traki. Tie, kas ir poligāmi, kļūs vēl sabiedriskāki gada otrajā pusē. Poligāmija plauks un zels. Cilvēki kļūs atvērtāki attiecībām. Randiņu periods būs gada pirmā puse, bet iestūrēt laulības ostā vēlams gada otrajā pusē. Taču attiecību grēciniekus partneri pametīs, jo sānsoļus nepiedos, vai sodīs tā, ka piekrāptais pats ies pa kreisi. Gluži kā meksikāņu seriālos,” smaida Baņķis.

Astrologs arī piebilst, ka nākamais gads īpašs būs Pērtiķa gadā dzimušajiem. „Protams, viņi savā gadā būs saimnieki. Viņus šis tituls neapzināti padarīs īpašākus. Visiem Pērtiķiem būs lielas pārmaiņas. Kādas? Tas jau vairāk atkarīgs no viņu zodiaka zīmes un citiem faktoriem. Kopumā šis ir viņu lielais gads, atspēriena punkts.”


Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva