foto: AFP/Scanpix
Aktrise Keita Hadsone izdara neiespējamo. Baro bērnu ar krūti, kamēr vingro
Aktrise Keita Hadsone.
Bērni
2019. gada 1. februāris, 06:33

Aktrise Keita Hadsone izdara neiespējamo. Baro bērnu ar krūti, kamēr vingro

Jauns.lv

It kā jau tā būtu maz pierādījumu, ka mammas ir īstas supervarones, Holivudas aktrise Keita Hadsone parādījusi, kā vienlaikus var apvienot vingrošanu ar trīs mēnešus vecās meitas Rani barošanu ar krūti.

foto: Instagram
Keita Hadsone vingro pati un baro bērnu.

To, kā Holivudas zvaigzne Keita Hadsone vingro, paralēli ar krūti barojot savu jaunāko bērnu, „Instagram” stāstos parādījusi aktrises draudzene Erina Fostere.

Trīs bērnu māmiņa Hadsone regulāri un cītīgi vingro, lai pēc iespējas ātrāk atgūtu savu slaido figūru, kāda viņai bija pirms grūtniecības. Ar sportu Keita nodarbojas mājās spoguļa priekšā. Taču tas nav parasts spogulis, bet teju pielīdzināms „burvju spogulim” no slavenās pasakas par Sniegbaltīti.

foto: BrosNYC / BACKGRID/All Over Pres/ Vida Press
Hadsone ar meitu pastaigā pa Ņujorku.

Ar augstāko tehnoloģijas iespēju palīdzību radīts „fitnesa spogulis”. Kompānijas „Mirror” izgudrojums pēc skata atgādina pavisam parastu lielu spoguli. Tā ir līdz brīdim, kad tu atver aplikāciju un tajā vari izvēlēties sev vēlamu treniņa veidu un nodarbību. Pēc tam spogulī ieraugi savu pasniedzēju un pārējos nodarbības dalībniekus, kurus redzi vingrojam sev līdzās spoguļa atspulgā.

foto: Ekrānuzņēmums

Šāds „burvju spogulis” maksā 1500 ASV dolāru. Ja vēlies piekļuvi neierobežotam nodarbību skaitam, jāmaksā vēl 39 dolāru liela ikmēneša maksa.

foto: Ekrānuzņēmums

Pirkums nav lēts, taču tam ir daudz priekšrocību. Jebkurā sev ērtā laikā tu vari izbrīvēt 15 minūtes, lai pavingrotu. Nav jātērē laiks ceļā līdz sporta zālei un jācīnās ģērbtuvēs par vienīgo brīvo skapīti.

foto: Ekrānuzņēmums

Spogulī ir iestrādāta kamera un skaļruņi. vienīgais, kas ir nepieciešams, tā ir brīva vieta un vingrošanas paklājiņš. Spoguli var novietot jebkurā vietā mājā, kur vien vēlies.

Aktrise Keita Hadsone un „Muse” mūziķis Metjū Belamijs

Aktrise Keita Hadsone un grupas „Muse” līderis Metjū Belamijs saderinājās 2011. gada aprīlī, bet kāzas tā arī nenosvinēja. 2014. gada ...

gallery icon
14

Supermodelei Evai Hercigovai tāda pati kleita kā aktrisei Keitai Hadsonei

Parīzes augstās modes nedēļas laikā notikušajā „Versace” skatē ugunīgi sarkano kleitu ar pikantajiem izgriezumiem demonstrēja 41 gadu vecā supermodele Eva ...

gallery icon
8