foto: Vida Press
Slaveno tētuku skaistie bērni (jāpriecājas, ka viņi nav līdzīgi)
Miks Džegers un Džordžija Meja Džegere.
Bērni
2018. gada 18. marts, 07:01

Slaveno tētuku skaistie bērni (jāpriecājas, ka viņi nav līdzīgi)

Žurnāls "Kas Jauns"

Bez brīnišķīgiem piemēriem, kad atvases ir skaisti vecāku mini me piemēri, reizēm jāpriecājas, ka bērni vecākiem nav līdzīgi.

Ar pirmo reizi izdevās

Aktieris Rovans Atkinsons, kam savu kolorīto vizuālo izskatu ir izdevies izmantot savā labā un ar Mistera Bīna lomu gadiem ilgi smīdināt skatītājus, ir laimīgs divu bērnu tētis un šobrīd kopā ar 29 gadus jaunāko aktrisi Luīzu Fordu 63 gadu vecumā gaida nākam pasaulē trešo.

Un neatkarīgi no tā, ka interneta dzīlēs ir atrodamas humoristiskas versijas par to, ka Atkinsona meitas izskatās kā viņš pats, 23 gadus vecā meita Lilija Atkinsone no pirmās laulības ar Sunetru Sastīnu ir īsta skaistule. Un arī talantīga. Meitene ir filmējusies tēva filmu epozidiskās lomās, uzstājas mūzikas šovos un raksta mūziku.

foto: Vida Press
Rovans un Lilija (pa kreisi) Atkinsoni.

Kā modeles

Aktieris Silvestrs Stallone var justies patiesi laimīgs, ka viņa ģenētisko kodu nav pārmantojusi neviena no trim meitām. Mātes, bijušās modeles Dženiferas Flāvinas gēni bijuši tik spēcīgi, ka Sistīna Rouza (19), Sofija Rouza (21) un Skārleta Rouza (15) izskatās pēc profesionālām modelēm. Un vecākās meitas tādas arī ir, bet jaunākā „papucīša meitiņa” ir aizrāvusies ar sportu un ir visbiežākais tētuka lepnums viņa Instagram bilžu galerijā.

foto: Vida Press
Silvestrs Stallone ar ģimeni.

Matemātisks vienādojums

Viens no Holivudas smieklīgākajiem komiķiem Edijs Mērfijs ir bagāts tētuks. Viņam ir deviņi bērni, un seši no tiem – meitas. Un, kā rāda aritmētika, divas no bijušās sievas Nikolas Mērfijas mantojušas mammas nenoliedzamo pievilcību. Brija Mērfija ir 27 gadus veca un profesionāli seko tēva pēdās, bet 22 gadus vecā Šaina Audra ir Instagram zvaigzne.

foto: Vida Press
Šaina un Brija Mērfijas.

Profesionāls skaistulis

Nav pat svarīgi, kā izskatās mūziķis Snoop Dogg, kamēr viņa atvases tā neizskatās. Tiktāl, ka viens no viņa četriem bērniem – 24 gadus vecais Korde Broadus – profesionāli ir strādājis par modeli un defilējis metropoļu modes skatēs. Viņš ir bijis arī lielisks futbola spēlētājs, bet šobrīd esot izlēmis kļūt par mūziķi. Te izskats un radniecība lieti noderēs.

foto: Vida Press
Snoop Dogg ar dēlu Kordi Broadus.

Bohēmiska ciparu kombinācija

Grupas The Rolling Stones līderis Miks Džegers (73) un viņa 30 gadu vecā draudzene Melānija Hamrika pasaulē sagaidīja kopīgo mazuli – astoto papildinājumu Džegera bērnu baram vecumā no 17 līdz 46. Un kā bohēmistam pienākas, astoņi bērni no piecām dažādām mātēm. Viena no atpazīstākajām mātēm – bijusī modele Džerija Hola – ir garantējusi arī skaistāko pēcnācēju – 24 gadus veco Džordžiju Meju Džegeri. Profesionālu modeli, kura mantojusi mammas vizuālās dotības un tēva plašo smaidu.

foto: Vida Press
Miks Džegers un Džordžija Meja Džegere.

Sāpinātā

Par laimi, pēc izskata nepateiksi, ka nopelniem bagātā aktrise Lilija Kolinsa ir meita britu grupas Genesis līderim Filam Kolinsam un viņa otrajai sievai Džilai Tavelmanai. 29 gadus vecā sieviete kopš vecāku šķiršanās piecu gadu vecumā ir ieturējusi ļoti rezervētas attiecības ar tēvu un vainojusi viņu tīneidžera gados izslimotajos ēšanas traucējumos. Pieaugušā vecumā gan šis pāridarījums aizmirsts un attiecības ir atjaunotas. 

foto: Vida Press
Fils un Lilija Kolinsi.

Vienīgā atšķirība – izskats

Rokgrupas The Rolling Stones ģitārista Kīta Ričardsa ģimenē ir piecas atvases, divas no tām ir neticami skaistas sievietes no laulības ar bijušo modeli Petiju Hansenu. 33 gadus vecā Teodora ir profesionāla modele, kas studē mākslu, bet 31 gadu vecā Aleksandra ir modele un dīdžejs.

Meitenēm līdz 16 gadu vecuma sasniegšanai tēvs esot aizliedzis lietot lūpu krāsu un ierobežojis tikšanos ar puišiem. Bet, kad Teodora pirms septiņiem gadiem pieķerta ar marihuānu kabatā un grafiti aerosolu rokās, tēvs izteicis absolūtu atbalstu: „Es viņai esmu ieteicis neatkārtot zīmēšanu uz ēku sienām un, ja tā bija laba, marihuānu atdot man. Kas es esmu, lai viņu nosodītu?”

foto: Vida Press
Kīts Ričards ar meitām Teodoru un Aleksandru.

Populārā

Boldvinu aktieru ģimenes mazāk veiksmīgajam dalībniekam – aktierim Stīvenam Boldvinam – ir divas meitas, no kurām viena ir šā brīža aktuālākā modele, IT meitene un stila ikona. Un tā ir 19 gadu vecā Hailija Boldvina. Visas viņas draudzenes ir slavenības (Kardašjanu klana māsas Dženeres un modeles Hadidas), viņa pati sēž modīgo pasākumu pirmajās rindās un par savu bijušo puisi var dēvēt mūziķi Džastinu Bīberu. Vizuālajās dotībās un slavas ziņā tēvs ir apsteigts.

foto: Vida Press
Hailija un Stīvens Boldvini.