Slavenības, kas atzinušas, ka ir biseksuālas
2010. gada 7. septembris, 06:26

Slavenības, kas atzinušas, ka ir biseksuālas

Jauns.lv

Holivudas slavenības nekautrējas atzīt, ka tām simpatizē ne tikai pretējā dzimuma pārstāvji, bet patīk arī sava dzimuma pārstāvji.

Aktrisi Meganu Fosu erotiskajās fantāzijās redz daudzi pasaules vīrieši. Viņa savulaik atzinusi, ka nejūt nekādu iekšējo diskomfortu par to, ka ir biseksuāla, taču piebilst, ka nekad nebūtu gatava satikties ar citu biseksuāli orientētu sievieti. „Tas nozīmētu, ka viņa guļ ar vīriešiem, bet viņi ir tik netīri. Es ne par ko neielaistos attiecībās ar sievieti, kas guļ ar vīrieti,” tā komentējusi Megana, kas šā gada jūlijā apprecēja vīrieti – seriāla „Beverlihilsa 90210” aktieri Braienu Ostinu Grīnu.

Aktrise Drū Berimora ir divreiz precējusies, viņai bijis daudz romantisku attiecību ar vīriešiem, taču aktrise neslēpj, ka viņai patīk arī daiļā dzimuma pārstāves. „Vai man sievietes šķiet seksuāli pievilcīgas? Jā, pavisam noteikti,” atzīst Drū. „Man šķiet, ka tad, kad sieviete ir kopā ar sievieti, tas ir tikpat skaisti, kā tad, kad attiecības veido vīrietis un sieviete.”

Deviņdesmitajos gados aktrise Andželina Džolija bija gandrīz vai „gatava apprecēt” aktrisi Dženiju Šimicu, jo „iemīlējās viņā no pirmā skatiena”. Šimicu tolaik satikās gan ar Džoliju, gan Madonnu... „Es biju popmūzikas karalienes slepenā meitene pēc izsaukuma,” norāda Dženija Šimicu.

„Es, Anna Pakvina, esmu biseksuāla. Un man uz to nospļauties!” – kādā reklāmas video paziņoja aktrise.

Skandalozās aktrises Lindsejas Lohanas romāns ar dīdžejmeiteni Samantu Ronsoni nebija ilgs, taču vētrains. Lindseja pat viņai veltīja dziesmu, kurā bija sekojoši vārdi: „Es viņu mīlu, mani izglāba sieviete, viņa mani nelaidīs vairs prom, viņa tagad mani nelaidīs vairs prom.” Abas meitene pat domāja par oficiālu attiecību reģistrāciju, taču Samanta salauza Lindsejas sirdi.

Citas biseksuāli orientētās slavenības – galerijā!

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press