Gigantiskas adījumu pīnes un tērpi no smalkām mežģīnēm Kopenhāgenas modes nedēļā
2012. gada 3. februārī, 16:18

Gigantiskas adījumu pīnes un tērpi no smalkām mežģīnēm Kopenhāgenas modes nedēļā

Jauns.lv

No 1. – 5. februārim Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā norisinās Kopenhāgenas modes nedēļa, kurā dizaineri demonstrē jaunākās kolekcijas sievietēm un vīriešiem rudenim / ziemai!

Gigantiskas adījumu pīnes un tērpi no smalkām mežģ...

David Andersen

David Andersen

Ecco

Apavu zīmols Ecco jau no pirmsākumiem postulējis par savu mantru augstvērtīgu apavu ražošanu no kvalitatīviem izejmatieriāliem.  Ķēdes veikalu tīkls Ecco šajā Kopenhāgenas modes nedēļā demonstrēja nākamā rudens ziemas apavu tendences – krāsainību, apļu un ģeometriskus dekorus, puszābakus un uzvaras gājienu turpinās arī zābaki garumā pāri celim.

Ecco

Henrik Vibskov

Henrika Vibskova dizains vienmēr pozicionējas kā tuvu stāvošs modei, viņa darbi jau sen ir šķērsojuši Dānijas robežas un pat Ņujorkā ir tagad Henrik Vibskov dizaina veikals. Šajā kolekcijā sievietēm un vīriešiem tiek piedāvāts ielu modes mikslis kopā ar fantastiskiem un futūristiskiem rakstiem, un psihodēliskām apdrukām. Henriks piedāvā nebaidīties un uzdrošināties būt unikālam!

Henrik Vibskov

Karen by Simonsen

Jaunā skandināvu modes zīmola Karen by Simonsen stils balstās grafiskumā, vienkāršās līnijās un inovatīvu audumu izmantošanā. Zīmola veidotāji postulē, ka vienīgais patiesības moments ir– te un tagad!

Karen by Simonsen

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur ir viens no lielākajiem kažokādu tirgotājiem pasaulē. Uzņēmums sadarbojas ar vadošajiem dizaineriem un luksusa zīmoliem, lai stimulētu kvalitatīvu un  inovatīvu kažokādu dizainu veidošanu. Neskatoties uz rudens un ziemas pelēko toņu gammu dabā, Kopenhagen Fur šim periodam piedāvā košas krāsas akcentus un drosmīgus risinājumus, kas sniedzas tālu aiz ierastās izpratnes par kažokādām.

Kopenhagen Fur

Rützou

Kopenhāgenā balstītais zīmols Rützou ir ekskluzīvs sieviešu apģērbu zīmols un piedāvā apģērbus, kas ļauj paust sievišķību un eleganci ar neordinārākām detaļām. Nākamajai sezonai, tie ir brīvi krītoši apģērbi saules pielietās krāsās – dzeltenā un sārtā, tāpat- nekad neiztiekot bez pelēkā un melnā klātbūtnes.

Rützou

Spon Diogo

Berlīnē balstītais dizaineru duets zīmolā Spon Diogo centrējas veidot apģērbu konstruktīvā manierē ar formu ģeometriskiem un ritmiskiem kārtojumiem, minimālismu krāsās un audumu apdrukā. Nākamajai sezonai minētais moto atkārtojas nedaudz dumpinieciskā manierē, ko piedāvā melnas ādas izmantojums ar spējiem spilgtu krāsu akcentiem.

Spon Diogo

Stine Ladefoged

Trikotāžas zīmols Stine Ladefoged nākamajam rudenim piedāvā siltus adījumus humoristiskā manierē, palielinot adījumu pīnes līdz pat gigantiskiem izmēriem vai par šallēm izmantojot adītus striķus. Silti, ērti un gaumīgi!

Stine Ladefoged

Wackerhaus

Dāņu zīmols Wackerhaus, kurš izveidots 2003. gadā, iecienīts sportiska un brīva apģērba cienītāju vidū. Tumšā un smalkā krāsu paletē prezentētā apģērbu kolekcija pasvītro noteiktu vīrišķīguma devu tīrā un skaidrā siluetā.

Wackerhaus

YDE by Ole Yde

Izteikti sievišķīga kolekcija nākamā gada rudenim / ziemai Kopenhāgenas zīmola YDE izpildījumā! Dizainera nolūks ir bijis sakausēt vēstures, mākslas, kvalitāti un estētiku vienā, lai radītu rafinētu un jaunu mūsdienīgu sievietes tēlu. Kolekcija smalkai, bet stiprai elegantai sievietei!

YDE by Ole Yde

Pastaiga. lv / Foto: Copenhagen Fashion Week