foto: Publicitātes foto
Ādas kopšana ar paštonējumu efektu
2022. gada 26. marts, 19:11

Ādas kopšana ar paštonējumu efektu

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Isle Of Paradise ir pasaulē pirmie krāsu koriģējošie, pilnībā vegāniski un bez cietsirdības pret dzīvniekiem, ražotie paštonējošie produkti, kuru sastāvā ir unikālas sastāvdaļas, kas uzlabo ādas krāsu, mazina apsārtumu un līdzsvaro ādas toņus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Isle Of Paradise produkti der ikvienam un tie ir veidoti kopā ar slavenību iedeguma ekspertu, body-positive kustības čempionu Džūlu Fon Hepu (Jules Von Hep). Isle of Paradise produkti piemēroti visām ķermeņa formām, toņiem, dzimumiem un izmēriem, nodrošinot veselīgu un dabisku mirdzumu.

foto: Publicitātes foto

Isle of Paradise Self Tanning Drops kontrolējiet savu ādas mirdzumu ar paštonējošiem pilieniem. Pārveidojiet savu ādas kopšanas rutīnu un iegūstiet iedegumu ar krāsu koriģējošām priekšrocībām.

Cena: Eur 25.99

Lietošana - Pievienojiet 1–12 pilienus paštonējošā līdzekļa savam iecienītākajam mitrinošajam krēmam, samaisiet un uzklājiet uz ādas. Vairāk pilienu ir izteiktāks iedegums. Pēc lietošanas nomazgājiet rokas.

foto: Publicitātes foto

Isle of Paradise Glow Clear Self Tanning Mousse ar pilnībā bezkrāsainām paštonējošajām putām. Krāsu koriģējošās aktīvās vielas + ūdens bāze nodrošina vislabāko mirdzumu ar mitrinošu efektu bez svītrām, liekām smaržām vai oranžiem toņiem.

Cena: Eur 26.99

Lietošana - Pirms lietošanas mitriniet sausās zonas, piemēram, plaukstas, pēdas, ceļgalus, potītes un elkoņus. Izspiediet produktu uz tonēšanas cimdiņa un uzklājiet ar apļveida kustībām. Rokas un pēdas noklājiet kā pēdējās. Pēc lietošanas nomazgājiet rokas.

foto: Publicitātes foto

Isle Of Paradise produktus iespējams iegādāties Douglas veikalu tīklā un skaistumkopšanas produktu e-veikalā www.loverte.com un www.douglas.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar www.marsaana.com

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās