2021. gada 26. marts, 11:51

Svaigu citrusaugļu notis un Itālijas vasara: labākie jaunie aromāti ķermenim un mājai

Pastaiga

No jaunā "Ted Baker Est.’88" aromāta eleganti neatkarīgai sievietei līdz "Gran Turismo GT Black Edition", kas piestāvēs vīrietim ar raksturu, un aromātiskām svecēm, kuras atgādina Itālijas sauli un vasaru - "Pastaiga" apskata interesantākās smaržas ķermenim un mājai.

Bauda saldumu mīļotājām

Escada aromāts Candy Love radīts bezrūpīgām, koķetām meitenēm, kas ievilina laimes, saldu pārsteigumu un optimisma pilnā pasaulē. Karamelizētā ābola sākumnotis aizved pie maigajām simtlapu rozes ziedu vidusnotīm, bet vaniļas putukrējuma pamatnotis šo saldo augļu aromātu ieskauj krēmīgā un gardā glazūrā. Cena: 48 € (30 ml).

foto: Publicitātes foto

Eleganta neatkarība

Jaunais Ted Baker Est.’88 aromāts priekšplānā izvirza oriģinalitāti un unikalitāti. Tas iesākas ar mandarīnu, rūgto apelsīnu, kardamona notīm, vēlāk atveras valdzinošā lilijas, rozes, neroli kombinācijā un noslēdzas ar vetiveru, koksni un dzintaru. Sievietēm, kurām patīk izaicināt iedibinātos priekšstatus un iet savu ceļu. Cena: 39,99 € (30 ml).

foto: Publicitātes foto

Vēlēties vairāk

Jimmy Choo aromāts I Want Choo raksturo rotaļīgu un vienlaikus pārliecinošu sievieti, kas spēj iemiesot kā līksmību, tā krāšņumu. Sulīgi citrusi un mandarīns kontrastē ar samtainām persika niansēm un valdzinošām lilijas, vaniļas un jasmīna notīm.

Vīrietim ar raksturu

Gran Turismo GT Black Edition ir aromāts ar raksturu. Svaigu augļu, bergamotes, ābola, apelsīna nošu sajaukumu pastiprina aromātiska lavandas un vetivera sirds, kas pamazām atklāj tumšu un intensīvu ādas, tonkas pupiņu un dzintara dvesmu. Pēdējais līdzsvarojošais akcents – pačūlija un saldā vaniļa. Cena: 50 € (50 ml).

foto: Publicitātes foto

Aromāts mieram

Rituals aromātiskā svece The Ritual of Jing Scented, kas bagātināta ar lotosa un jujubes jeb Ķīnas dateles ziedu sildošo smaržu, radīs nomierinošu sajūtu tavās mājās. Svece deg līdz 50 stundām un kalpos arī kā interjera elements. Cena: 19,99 €.

foto: Publicitātes foto

Itālijas vasara

Acqua di Parma aromātiskā svece Luce di Colonias atgādina par vasaru un saulainām Itālijas dienām. Sicīlijas citrusu, lavandas, Damaskas rozes, vetivera, pačūlijas un sandalkoka kompozīcija šo aromātu padara juteklisku un izsmalcinātu.

foto: Publicitātes foto