foto: Inese Austruma
Institut Esthederm prezentē Excellage produktu līniju ādas jaunības saglabāšanai
2019. gada 15. aprīlis, 07:00

Institut Esthederm prezentē Excellage produktu līniju ādas jaunības saglabāšanai

Karlīna Timofejeva

Francija vēstniecībā sirsnīgā gaisotnē prezentēti franču zīmola Institut Esthederm Paris laboratorijā radīti ekobioloģijas pieejā balstīti atjaunojoši kopšanas produkti nobriedušai ādai.

Jaunā Excellage ādas kopšanas līnija piedāvā trīs produktus – serumu, sejas krēmu un krēmu acu zonai. Šie atjaunojošie līdzekļi piemēroti ādai, kuru skārusi hronoloģiska, hormonāla vai vides izraisīta novecošanā – novājināta, zaudējusi tvirtumu, mirdzumu un labsajūtu. Excellage līnijas produkti un to jaunās uzklāšanas metodes ādai laika gaitā sniedz ilgnoturīgu kopšanu: intensīvi un noturīgi apgādā ar barības vielām, uzlabo ādas reģenerāciju un pastiprina tās starojumu, uzlabo sadarbību starp epidermas šūnām, atjauno ādas pamatstruktūru un blīvumu, kā arī uzlabo ādas mikroreljefu un stingrību.

Institut Esthederm prezentē Excellage produktu līniju ādas jaunības saglabāšanai

Francija vēstniecībā sirsnīgā gaisotnē prezentēti franču zīmola Institut Esthederm Paris laboratorijā radīti ekobioloģijas pieejā balstīti atjaunojoši kopšanas produkti nobriedušai ādai.

gallery icon

Excellage produktu tapšanā iesaistītā zinātne koncentrējas uz ādas hipersavienojamību, jo āda ir būtiski svarīga ķermeņa daļa, kas ir nepārtrauktā saskarē ar apkārtējo vidi. Turklāt arī pašā ādā notiek mijiedarbība starp dažādiem audiem – epidermu, dermu, hipodermu –, kā arī šūnām. Šai mijiedarbībai ir būtiska nozīme ādas veselības uzturēšanā. Nevainojamu starpšūnu sadarbību ādā nodrošina koneksīni – mazo membrānas olbaltumvielu veidotie kanāliņi. Diemžēl ar laiku koneksīnu skaits samazinās, ādas vitālās funkcijas ir traucētas, kā dēļ samazinās ādas blīvums, pastiprinās ādas noslīdēšana, atūdeņošanās, zūd mirdzums. Institut Esthederm piedāvātais risinājums, kas ir visu Excellage produktu sastāvā, ir inovatīva aktīvā viela – gudrais polisaharīds. Tas ir cukura atvasinājums, kas iedarbojas tieši uz koneksīniem un spēj atjaunot tādu pašu starpšūnu mijiedarbību, kāda tai piemita jaunībā.

foto: Inese Austruma
Aktrises Rēzija Kalniņa un Esmeralda Ermale.

Aktrises Rēzija Kalniņa un Esmeralda Ermale, kuras jau gadiem ir uzticīgas Institut Esthederm kosmētikai, Excellage produktus varēja ekskluzīvi izmēģināt, vēl pirms tie nonākuši tirdzniecībā Latvijā. Esmeralda atzīst, ka jaunie produkti ir ādai patīkami – tiem ir maiga tekstūra un viegls aromāts. Uzklājot ir patīkama atvieglojuma sajūta, un mitrinājuma efekts jūtams vēl ilgi pēc uzklāšanas. Āda nekļūst taukaina.

Rēzijas favorīts ir serums. “Man patīk viegluma sajūta, ko tas rada. Nezinu, vai tā drīkst, bet es to klāju arī uz ādas ap acīm un kakla. Serums ātri iesūcas ādā un ir laba bāze dienas grimam. Excellage sejas krēmu un acu krēmu pašreiz testa režīmā lietoju vakaros uz attīrītas ādas. Tiesa, pirms gulētiešanas ādu vēlreiz pilnībā attīru. Man ir svarīgs svaigums tāpēc uz nakti neklāju neko.” Aktrise stāsta, ka viņai ir problemātiska, jutīga āda, tāpēc sejas ādas kopšanas līdzekļi tiek izvēlēti īpaši rūpīgi. “Es zinu, ka sievietes man uzticas, tāpēc neieteikšu to, ko pati neesmu pārbaudījusi. Gadu gaitā ir izmēģināti neskaitāmi zīmoli un produkti, taču mans favorīts ir un paliks Institut Esthederm. Runājot par jauno Excellage produktu sēriju, noteikti iesaku izmēģināt procedūru Institut Esthederm Paris skaistumkopšanas institūtā Berga Bazarā.”

foto: Inese Austruma
NAOS grupas zinātnisko projektu vadītāja Mathilde Lihoreau un kosmetoloģe un Institut Esthederm mācību centra vadītāja Jekaterina Suhoparova

Kosmetoloģe un Institut Esthederm mācību centra vadītāja Jekaterina Suhoparova stāsta, ka relaksējošā procedūra piemērota nobriedušai un nedaudz novājinātai ādai. Tās laikā tiek atjaunotas vairākas ādas funkcijas – āda tiek pabarota, kā arī tiek uzlabots ādas mitrums un blīvums. “Procedūra ietver muguras un sejas masāžu, ir iekļauta arī krunciņu izlīdzināšanas tehnika ar otiņu palīdzību. Institut Esthederm kabinetā neveic brīnumus. Mūsu mērķis ir parādīt klientei īsto, pareizo ceļu, kā kopt sevi ikdienā,” uzsver speciāliste.

foto: Inese Austruma
Institut Esthederm zīmola vadītāja Liene Bukša un Institut Esthederm Latvija vadītājs Uldis Veits.

Mathilde Lihoreau, NAOS grupas, kurā ietilpst Institut Esthederm, zinātnisko projektu vadītāja, klātesošos iepazīstināja ar zinātniskajiem atklājumiem, kuri ļāvuši izveidot unikālu produktu formulu ādas jaunības ilgmūžībai.

foto: Inese Austruma

Privātā sarunā ar Pastaigu Matilde pastāstīja, ka Francijā Institut Esthederm ir ļoti iecienīts zīmols, jo iemieso franču sieviešu būtību; tas ir vienkāršs un klasisks. “Francūzietes priekšroku dod kvalitātei, nevis kvantitātei. Ikdienas sejas kopšanas rituāls ir vienkāršs, taču strikts – no rīta sejas ādas attīrīšana un mitrināšana, vakarā, pirms gulētiešanas, vienmēr tiek notīrīta kosmētika un uzklāts sejas ādai atbilstošs krēms. Mēs vēlamies saglabāt vienkāršību un būt dabiski skaistas – lai āda ir kopta un mirdzoša. Francūzietes nepārspīlē ar grimu, izvēlas klasiskas vērtības, ir relaksētas un vienkārši bauda dzīvi. Šķiet, tas arī ir mūsu izslavētā šarma noslēpums, ko noteikti ietver arī veselīga ēdiena izvēle, socializēšanās un mērenība it visā.”

Sīkāk par Excellage līnijas produktiem lasiet Esthederm mājas lapā.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Institut Esthederm