foto: Publicitātes foto
Sajūtu tūristiem: vecā "Carlsberg" alusdarītavā Kopenhāgenā atvērta jauna viesnīca
Dzīvesstils
2019. gada 22. februāris, 07:02

Sajūtu tūristiem: vecā "Carlsberg" alusdarītavā Kopenhāgenā atvērta jauna viesnīca

Una Meistere

Pastaiga

Viss plūst, viss mainās, ja ne uz labu, tad noteikti citādāk. Tā varētu teikt par jauno Hotel Ottilia, kas janvāra vidū vērusi durvis visnotaļ leģendārā Kopenhāgenas vēstures pieturpunktā – tā dēvētajā Carlsberg City jeb bijušajā Carlsberg alus darītavas kompleksā, kas godam pildīja savus tiešos pienākumus vairāk nekā pusotru gadsimtu – no 1847. līdz 2008. gadam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hotel Ottilia ir pazīstamā dāņu viesnīcu tīkla Brøchner Hotels atvase, un viesnīcas veidols virtuozi apvieno visinovatīvākos laikmetīgās arhitektūras risinājumus un ikonisko alus darītavu ēku industriālo pagātni.

foto: Publicitātes foto

Kaut reiz še tik pašsaprotami mājojušo alus smaržu spēj uzburt vairs tikai iztēle, viesnīcas interjers ir vēsturisku atsauču pārpilns.

foto: Publicitātes foto

Ēkas vienā pusē klasisko logu vietā izvietojušies 64 zeltīti vairogi 2,2 metru diametrā – kā alus mucu dibeni, un katrs no tiem aiz sevis slēpj numuru ar 3,4 metrus augstiem griestiem, savukārt fasādes otrā pusē rodami tāda paša izmēra panorāmas logi. To gigantiskās pusmēneša formas palodzes asprātīgi iekārtotas par ērtiem zviļņiem.

foto: Publicitātes foto

Viesu uzturēšanās Hotel Ottilia ir pilnībā digitalizēta. Gan reģistrēšanās viesnīcā, gan izrakstīšanās no tās notiek ar mobilā tālruņa starpniecību, un katra klienta privātais viedtālrunis kalpo arī par numura atslēgu un navigācijas instrumentu – ja nu gadās Hotel Ottilia gaiteņos apmaldīties.

Kopumā viesnīcā ir 155 numuri, kā arī bārs, restorāns un panorāmas terase ar skatu uz Kopenhāgenas jumtiem no putna lidojuma.

Jaunā viesnīca "Hotel Ottilia", kas ierīkota vecā alusdarītavā Kopenhāgenā

gallery icon
7
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās