foto: Instagram.com/diorparfums
"Dior" smaržā notverts prieks, demokrātiskais "Nature Box" un jaunie "Eisenberg" aromāti
Jauno smaržu "Dior Joy by Dior" seja ir aktrise Dženifera Lorensa.
2018. gada 5. decembris, 15:54

"Dior" smaržā notverts prieks, demokrātiskais "Nature Box" un jaunie "Eisenberg" aromāti

Una Ulme

Pastaiga

"Pastaiga" apkopo, kas interesants šobrīd radīts aromātu pasaulē, kā arī matu un ķermeņa kopšanas jomā.

Jauna vieta smaržu lietpratējiem

T/c Spice durvis vēris nišas parfimērijas veikals Quintessence, kur pieejami īpaši ekskluzīvie smaržu zīmoli: Blend Oud, Moresque, Orlov Paris, Making of Cannes, Miya Shinma, Ajmal, Kajal un daudzi citi. Šīs kategorijas aromātus rada no rūpīgi atlasītām, retām un dārgām sastāvdaļām, kuru kompozīcijas līdzinās sarežģītām alķīmijas formulām. Vieta, kur atrast savu īsto aromātu!

foto: Publicitātes foto

Jauns zīmols dabiskai matu un ķermeņa kopšanai

Demokrātisko cenu segmentā ienācis ievērības cienīgs zīmols ar būtisku dabisko vielu īpatsvaru – Nature Box. Tā ir 23 līdzekļu līnija sejai un ķermenim, kuras produktu sastāvā izmantotas 100% auksti spiestas augļu un riekstu eļļas. Kopā ar citām dabiskām sastāvdaļām un vitamīniem tās attīra, baro un aizsargā kā ādu, tā matus. Cena no € 5,59.

Aromāti neatkarīgai sievietei un perfektam vīrietim

Jaunie Eisenberg aromāti Eau Fraiche domāti personībām, kuras atceras un uz kurām atskatās. Sieviešu smaržas aizsākas 
ar bergamotes un rozā piparu svaigumu, vēlāk atveras lavanda, ingvers, kadiķis, un kompozīciju noslēdz koksnes notis.

Vīriešu aromāta virsnotīs jūtams greipfrūts, sirdsnotīs pievienojas estragons un salvija, bet noslēgumā jaušas vetivers un sandalkoks. Klasiski svaigs aromāts nevainojama izskata dendijam. € 54,99 (30 ml).

Acis aizverot

Pazīstamais dizainers Filips Starks atkal iesaistījies smaržu tapšanā, šoreiz līdzdarbojoties jauno aromātu Starck Paris Peau de Nuit Infinie un Peau De Lumiere Magique izstrādē. Viņa uzstādījums parfimēriem, kas radīja šos aromātus, bija viens – lai sastāvdaļas nevar atpazīt un tās rosina iztēli. Tāpēc tos vislabāk iepazīt aizvērtām acīm.

foto: Publicitātes foto

Smaržā notvertais prieks

Jaunais Dior Joy by Dior ir dzidrs, svaigs un dzīvespriecīgs aromāts. Tajā apvienota ārkārtīgi bagātīga smaržu buķete, kas iesākas ar ziedu un citrusu augļu kokteili, kurā jaušas bergamonte, mandarīns, roze un jasmīns. Seko silts sandalkoka pieskāriens, bet noslēgumā uzvirmo gaisīga muskusa nots. 99 eiro (50 ml).