foto: Publicitātes foto
Jo-hai-dī, kāpēc es nerūpējos par sevi ātrāk?
Roberto Meloni
Esi vesels
2024. gada 26. aprīlis, 09:05

Jo-hai-dī, kāpēc es nerūpējos par sevi ātrāk?

Sadarbības projekts

Jauns.lv

Es ļoti nožēloju, ka par savu veselību nerūpējos laicīgi! Tā harizmātiskais itāļu puisis Roberto Meloni atzīstas savā intervijā TV raidījumam “Izstāsti Latvijai”.

Tagad pēc smagas operācijas un ilgstošas rehabilitācijas Roberto ir atkal vesels, bet atzīst, ka daudzus mēnešus esot bijis ļoti norūpējies, vai spēs atkal normāli staigāt, atgūt sajūtas kreisajā kājā un varēs dzīvot normālu dzīvi arī turpmāk.

Intervijā viņš aicina visus par savu veselību parūpēties laikus, kamēr vēl jūtaties veseli, jo katram pienāk tas brīdis, kad organisms pats pasaka STOP, un tad jau var būt par vēlu. Tādēļ par veselību ir jādomā katru dienu, jo ķermenis ir mūsu templis, ko Dievs mums devis, lai mēs par to rūpētos. “Tagad es pats esmu to sapratis un nu to darīšu daudz kārtīgāk.”

Pēc muguras operācijas, kas, pateicoties labiem ārstiem, noritēja ļoti veiksmīgi, sākās ilgs un smags rehabilitācijas process. Bija jāatgūst kontrole pār gandrīz zaudēto kāju, kas bija kļuvusi nejutīga un pilnīgi nekontrolējama.

Rehabilitācijas process ilga vairāk nekā trīs mēnešus, rūpīgā ārstu uzraudzībā tika gūts lielisks rezultāts, un tagad ir tik jauki skatīties, cik patiesi Roberto priecājas par to, ka atkal var darīt visu, kaut vai lēkāt. Cik maz mēs novērtējam savu veselību, kamēr nesākam to reāli zaudēt, vai ne?

Par straujo un veiksmīgo atlabšanu Roberto saka paldies ne vien saviem lieliskajiem ārstiem, bet arī kādam Latvijā ražotam dabiskam produktam. Šo produktu izmēģināt rehabilitācijas laikā ieteica vairāki draugi un kolēģi. Sākumā Roberto iedarbību nebija jutis, bet pamazām arvien vairāk un vairāk sajūta kļuva daudz labāka.

Enerģijas, smaidu un harismas pārpilno Roberto interviju jūs varat noskatīties šeit. Skatoties vienkārši nevar nesmaidīt līdzi Roberto!

Roberto saka: “Lietojot “Epsorīnu”, pašsajūta jūtami uzlabojās, es jutos mundrāks, uzlabojās pat miegs, bet, galvenais, visi ārsti, kas bija iesaistīti manā rehabilitācijā, bija ļoti priecīgi, redzot tiešām iespaidīgo atlabšanas procesu. Pat mans frizieris pamanīja, ka ir uzlabojusies galvas āda un mati kļuvuši stiprāki. Jūtos mundrāks un saņemu daudz atzinību, ka izskatos labāk, un tas ir ļoti patīkami.”

Roberto no sirds iesaka savas veselības profilaksei izmantot dabiskus produktus, kāds ir “Epsorīns”, ko pats sauc par brīnumu pilieniem, jo uzskata savu pieredzi par patiesi brīnumainu, uzsverot, ka efektu nodrošina daudzie vitamīni un citas vielas, ko satur ziemeļbriežu samta ragi, no kā tiek ražots šis produkts.

Un patiesi, “Epsorīns”, pateicoties bagātīgajam vitamīnu sastāvam, pozitīvi ietekmē gan organisma imūnsistēmu, gan šūnu reģenerāciju, gan kaulu un locītavu veselību, gan enerģijas vielmaiņu, kā arī vēl daudz citas organisma sistēmas. Plašāk ar oficiāli reģistrēto “Epsorīna” iedarbību jūs varat iepazīties šeit.

Jā, “Epsorīns” ir viens no tiem patīkamajiem gadījumiem, kad zinātne jau ir pamatojusi vairāku tūkstošu gadu seno cilvēces pieredzi ar ziemeļbriežu pantu lietošanu tautas medicīnā.

Šis, protams, ir “Epsorīna” reklāmraksts, kas palīdz jums uzzināt kaut ko jaunu par šo brīnišķīgo Latvijas produktu. Savukārt Roberto pieredze ir absolūti patiesa, un ar to viņš dalās no sirds un bez maksas.

Ja arī jūs esat nolēmuši sekot Roberto ieteikumam un negaidīt brīdi, kad pārsteigs slimība, par pareizu “Epsorīna” lietošanu jums ir pieejamas diplomētas farmaceites Agneses Alksnes bezmaksas konsultācijas.

Tālrunis konsultācijām 22300041 (darba dienās no 10.00 līdz 17.00)

Produkta pasūtījumu no ražotāja noliktavas varat veikt tā oficiālajā mājaslapā internetā https://www.epsorin.lv vai pa tālruni 22300061.

Šodien “Epsorīns” ir nopērkams vairākos simtos aptieku visā Latvijā: “Mēness aptiekās”, “Latvijas aptiekās”, Homeopātiskajā aptiekā, “Saules aptiekās” un daudzās citās.

Sev tuvāko aptieku, kur nopērkams “Epsorīns”, jūs varat atrast šajā kartē:

Par savu pozitīvo pieredzi ar “Epsorīnu” intervijās jau ir dalījušās daudzas Latvijas slavenības: Olga Dreģe, Mārtiņš Vilsons, Mirdza Martinsone, Guntis Veits, Juris Hiršs, Imants Strads, Alberts Bels un citi.

Viņu intervijas atrodamas YouTube kanālā:

foto: Publicitātes foto
Epsorin atsauksmes.

Uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu.