foto: scanpix
“Es nomiru, bet atgriezos!” – britu vīrietis pastāsta, ko redzējis un piedzīvojis nāves brīdī
Kevins Hills.
Dzīvības loterija
2023. gada 27. marts, 18:45

“Es nomiru, bet atgriezos!” – britu vīrietis pastāsta, ko redzējis un piedzīvojis nāves brīdī

Jauns.lv

Britu vīrieša Kevina Hilla sirds pārstāja pukstēt uz vairākām minūtēm pēc pagājušajā gadā veiktas sirds vārstuļa operācijas komplikācijām. Pēc tam, kad 55 gadus vecais vīrietis no Derbijas, Lielbritānijā, tika atdzīvināts, ārsti viņu nodēvēja par “cilvēku – brīnumu”. Savu unikālo pieredzi vīrietis pastāstījis “South West News Service”. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Es neredzēju savu ķermeni, bet jutu, ka esmu nošķirts no tā. Es atrados gara valstībā, apzinājos, kas notiek, bet izjutu tik lielu mieru. Tad vienkārši aizmigu, bet brīnumainā kārtā pamodos dzīvs,” stāsta Kevins, kurš apgalvo, ka nekādu gaismu tuneļa galā redzējis neesot, nekas neesot liecinājis par bailēm, viņš vienkārši apzinājies, ka nav viņa laiks mirt. 

Kevina Hilla cīņa par veselību sākās 2021. gadā, kad pārmērīgas ūdens aiztures dēļ viņam sāka pietūkt kājas. Ārsti atklāja, vai vainojama sirds, un tika veikta sarežģīta sirds vārstuļu operācija. 

Pēc procedūras viņš saslima ar kalcifilaksi - reti sastopamu, nopietnu slimību, kuras laikā tauku un ādas audu mazajos asinsvados uzkrājas kalcijs. 

“Šī slimība mani nomocīja mēnešiem ilgi, bet tad sākās plaša asiņošana kājās, asinis vienkārši nepārstāja līt,” atceras Kevins. 
Rezultātā viņš zaudēja 2 litrus asiņu, un Kevina dzīvība bija briesmās. “Šī pieredze mani ir neatgriezeniski mainījusi. Situācija lika mainīt prioritātes,” teic Kevins.