foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
Pieaugusi sieviete pārkāpj noteikumus un bērnu izklaides centrā salauž kāju astoņgadniecei
Esi vesels
2023. gada 14. februāris, 12:00

Pieaugusi sieviete pārkāpj noteikumus un bērnu izklaides centrā salauž kāju astoņgadniecei

Jauns.lv

Astoņus gadus vecās Leilas un viņas mammas tirdzniecības centrā “Akropole” esošā bērnu izklaižu centra “MaryMaris” apmeklējums beidzies pavisam bēdīgi, proti, kāda cita mamma salauzusi meitenītes kāju, uztriecoties viņai virsū, pārkāpjot noteikumus slidkalniņa izmantošanā, vēsta TV3 raidījums “Bez Tabu”. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izklaides centra noteikumi paredz, ka bērnu no septiņiem gadiem drīkst atstāt bez pieaugušo uzraudzības, tāpēc mamma Leilu atstājusi vienu un devusies uz kafejnīcu. Pēkšņi sieviete saņēmusi zvanu no “Marymaris” administrācijas darbiniecēm, kuras pastāstīja, ka meita satraumējusies.

Atgriežoties izklaides centrā, bija skaidrs, ka nepieciešama mediķu palīdzība. Meiteni nekavējoties pārveda uz Bērnu slimnīcu, kur pēc apskates veikta operācija un tā teikt ielikti “dzelži”.

Meitenītes tētis atzīst, ka šādos atrakciju parkos bērns ar bērnu noteikti var saskrieties un satraumēties, bet ir pārsteigts, ka tieši pieaugušo neuzmanība un rīcība novedusi meitu pie smagās traumas. 

Negadījums noticis bumbu baseinā. Leila atradusies baseinā, kad no slidkalniņa lejā laidusies pieaugusi sieviete, turot rokas savu divgadīgo bērnu. Viņa uztriekusies virsū meitenītei, kā rezultātā gūtas smagas traumas. Jāpiebilst, ka sieviete pārkāpusi noteikumus, jo slidkalniņu drīkst izmantot tikai bērni, turklāt tie, kas sasnieguši vismaz 20 kilogramu svaru. 

Vēl ārstējoties slimnīcā ģimeni pārsteidzis internetā publicētais ieraksts, kurā noteikumu pārkāpēja situāciju atstāsta no sava skatpunkta un aicina vecākus pieskatīt bērnus, lai šādi gadījumu neatkārtotos. Cerībā izrunāt notikušo, meitenes tētis Ervīns ar sievieti sazinājies, taču kopsaucējs nav rasts.

“Bez Tabu” izdevies sazināties ar noteikumu pārkāpēju Ilzi, viņa gan savu vainu noliedz, uzsverot, ka bērnam nebija atrakciju laukumā jāatrodas bez vecākiem. Ilze gan atzīst, ka no slidkalniņa nobraukusi kopā ar bērnu, jo neesot izlasījusi, ka tā nedrīkstot darīt. 

“Marymaris” administrācija kategoriski atsakās tikties ar Bez Tabu filmēšanas komandu, tāpat netiek sniegtas atbildes uz jautājumiem. Meitenes ģimene par nodarītajiem miesas bojājumiem ar iesniegumu vērsusies policijā.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās