foto: Mārtiņš Ziders
Samanta Tīna atradusi īsto veidu, kā šajos laikapstākļos stiprināt imunitāti
Dziedātāja Samanta Tīna
Dabasspēks
2021. gada 3. marts, 14:00

Samanta Tīna atradusi īsto veidu, kā šajos laikapstākļos stiprināt imunitāti

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Februāra sākumā populārā dziedātāja Samanta Tīna, kura šobrīd aktīvi gatavojas Latvijas pārstāvēšanai Eirovīzijas dziesmu konkursā, piekrita izaicinājumam izmēģināt inovatīvu, augstas devas D3 vitamīnu izsmidzināmā veidā. Tagad dziedātāja izsaka pateicību par šo iespēju, jo tieši VitirON D3 Olive SUN viņu turējis pie labas veselības.

Pirms izaicinājuma sākšanas Samanta Tīna atzina, ka arī viņa ikdienā izjūt vitamīnu trūkumu un nereti izvēlas uzturu papildināt ar aptiekā pieejamiem vitamīniem un uztura bagātinātājiem. Saņemot testa produktu – VitirON D3 Olive SUN izsmidzināmo aerosolu, Samanta teica – tas ir tieši tas, kas man ir vajadzīgs!

foto: Instagram / @samantatina
Samanta Tīna D vitamīna izaicinājumu sāka februāra sākumā

Nu pagājis mēnesis, un pēc testa perioda Samanta par VitirON D3 Olive SUN augstas devas D3 vitamīnu sniedz tikai pozitīvas atsauksmes, norādot, ka tas viņai bijis īpaši piemērots tieši tā izsmidzināmās formas dēļ.

Kā Tev veicās ar izsmidzināmā D vitamīna lietošanu?

Veicās ļoti labi. Stāv man no rīta uz plauktiņa redzamā vietā, lai es neaizmirstu to lietot, un tā arī katru dienu visu šo laiku to lietoju. Devu uzņēmu no rīta pēc brokastīm, pēc ūdens glāzes, tieši pirms iziešanas ārpus mājas.

Šo spreju lietot bija daudz ērtāk, nekā iepriekš jau izmēģinātās kapsulas. Par cik man ikdienā ir jālieto grims, tad, piemēram, ja ir uzkrāsotas lūpas un jālieto kapsula, kurai jāuzdzer ūdens, tas var nopilēt un kosmētika var izsmērēties vai nokļūt uz drēbēm. Tāpēc man šī izsmidzināmā VitirON D3 Olive SUN  forma ir ļoti aktuāla.

Šis ir ļoti ērts, parocīgs, mazs flakoniņš. Ar izsmidzinājumiem to ir ļoti praktiski un ērti lietot, tas neaizņem daudz laika.

No sākuma bažījos, kā būs ar tā konsistenci. Kad kādreiz lietoju eļļas kapsulas, man ne īpaši patika to garša un konsistence – mute un rokas palika eļļainas, bija jāuzmanās. Šajā gadījumā tādu problēmu vispār nav, un arī garša bija patīkama. Sākumā baidījos, kāda būs piegarša, jo, jāsaka atklāti, eļļu dzert nav patīkami.

Bet šim apelsīna garšas sprejam, kas veidots uz olīveļļas bāzes, tā garša ir mazliet pat atsvaidzinoša, drīzāk tas garšo kā ledenīte.

Vai jau novēro kādus veselības uzlabojumus? Vai turpināsi spreju lietot arī turpmāk?

Man tā ikdiena ir tik ļoti, ļoti piesātināta, ka varu teikt tikai paldies par to, ka man bija iespēja lietot šo D vitamīnu. Tas mani turējis pie labas veselības un labas imūnsistēmas. Tieši šobrīd krasi mainās āra temperatūras – no mīnusiem uz plusiem, kad šķiet, ka biezās jakas jāvelk nost. Bet tā nevar. Ar visiem dziedāšanas mēģinājumiem un negulētajām naktīm spriedzes man ir diezgan, tāpēc labi, ka lietoju šo D vitamīnu, jo mana imūnsistēma tagad ir stabila.

Protams, turpināšu šo D vitamīnu lietot arī turpmāk, jo D vitamīns ir viens no labas imūnsistēmas pamatbāzēm. Vēl jo vairāk tagad, kad mums ir liegta izceļošana uz siltākām zemēm, kur mēs varētu D vitamīnu saņemt tiešā veidā. D vitamīns ir jālieto.

Vai Tu ieteiktu izmēģināt VitirON D3 Olive SUN izsmidzināmo D vitamīnu arī citiem?

Protams, jo tas ir ļoti ērts, parocīgs. Tā lietošana neprasa nekādu lieku piepūli. Tās nav milzīgas kapsulas, kuras grūti norīt. Arī paņemt līdzi, ielikt somiņā flakoniņu ir ļoti ērti un viegli, tas neaizņem daudz vietas. Un tas ir arī garšīgs.

D vitamīns aerosola formā - ērts veids, kā uzņemt svarīgo saules hormonu

Pētījumi liecina, ka Latvijā 82% iedzīvotāju organismam tik svarīgā D vitamīna līmenis ir nepietiekams.

Zināms, ka D vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību. Tāpat tas veicina organismam nepieciešamā kalcija uzsūkšanos un palīdz uzturēt normālu kalcija līmeni asinīs, turklāt bērniem D vitamīnu ieteicams lietot jau kopš dzimšanas.

Kā norāda speciālisti, Latvijā D vitamīnu uzņemt dabīgā veidā no saules ir praktiski neiespējami, tāpēc labākais veids, kā nodrošināt tā krājumus organismā, ir lietot aptiekās pieejamos produktus.

D vitamīns tieši aerosola veidā ir ieteicams vairāku iemeslu dēļ - tas īpaši piemērots bērniem vai vecākiem cilvēkiem, kuriem var būt problēmas ar kapsulu vai tablešu norīšanu, aerosola forma ir daudz piemērotāka cilvēkiem ar uzsūkšanās traucējumiem vai malabsorbciju, kā arī to ir vieglāk lietot tāpēc, ka nav nepieciešams uzdzert ūdeni.

VitirON D3 Olive SUN ir augstas devas D3 vitamīns imunitātei. Tas pieejams trīs dažādās devās – 1000 IU, 2000 IU un arī 4000 IU, kas nozīmē, ka produkts piemērots kā bērniem, tā pieaugušajiem.

Lietot VitirON D3 Olive SUN aerosolu ir vienkārši – vienu reizi dienā tas jāizsmidzina mutē. Viens iepakojums paredzēts 100 dienām, lietojot vienu izsmidzinājumu vienu reizi dienā. Tā dabīgā sastāva dēļ tas īpaši piemērots arī veģetāriešiem, grūtniecēm un mātēm, kuras baro bērnu ar krūti.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar UAB Teva Baltics filiāle Latvijā