Ar dabas spēku pret niknāko vīrusu
Esi vesels
2023. gada 4. decembris, 09:00

Ar dabas spēku pret niknāko vīrusu

Jauns.lv

Šobrīd, kad avīžu virsraksti ir pārpildīti ar ziņām par jaunāko saslimstības statistiku un faktiem par elpceļu un respiratorajām saslimšanām, teju ikviens ir aizdomājies - ko vēl es varu darīt, lai parūpētos par savu un savu tuvinieku veselību. Jau no sen seniem laikiem augu valsts ir palīdzējusi stiprināt cilvēku imunitāti, un arī šodien nekas nav mainījies, jo dabiski vērtīgās vielas mūsu organismam ir vissaprotamākās un tādējādi arī – visefektīvākās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Apbruņojusies ar pārliecību, ka vēlos efektīvu, taču noteikti - dabisku līdzekli imunitātes stiprināšanai, devos uz aptieku. Farmaceite nevilcinoties ieteica izmēģināt LYLimmunUP, kura sastāvā ir iekļauto augu ekstraktu, minerālvielu un vitamīnu kombinācija veido spēcīgu imunitāti stiprinošu kompleksu.

Rūpīgi atlasīti augi imunitātei

LYLimmunUP īpašs ar to, ka tā sastāvs rūpīgi veidots, lai spēcinātu tieši Baltijas reģiona iedzīvotāju imunitāti, kurai aukstās sezonas periodā nākas noturēties visdažādākajos laikapstākļos. Formulu izstrādājot tika ņemti vērā mūsu apvidū valdošie vīrusi un iemesli, kāpēc saaukstējamies.

Katra LYLimmunUP kapsula satur mūsu imunitātei vajadzīgo – 6 augu ekstraktus, 5 spēcinošus vitamīnus un 4 vērtīgas minerālvielas. Pierādīts, ka šie vitamīni (A, C, D3, B6 un B9) ir pirmie palīgi imūnsistēmai gan atbalstot tās aizsargspējas, gan sniedzot spēku atveseļoties, ja tomēr vīruss noķerts. Tāpat arī kompleksā iekļautās minerālvielas aminoskābju helātu formā - cinks, dzelzs, varš un selēns - gan spēcina mūsu organismu, gan mazina iekaisumu un palīdz ātrāk atgūties. Šī forma nodrošina, ka minerālvielas uzsūcas par 85% labāk.

Taču, atgriežamies pie mana galvenā argumenta – augiem! Vēl iedarbīgāku šo produktu padara tieši tam pievienotie, rūpīgi atlasītie augu ekstrakti, kas zināmi ar savām superspējām. LYLimmunUP satur sešus jaudīgu augu ekstraktus: eihinācijas, rozmarīna, liepziedu, melnā plūškoka augļu, aroniju un citronmētras.

1. Ehinācija ārstniecības augu topā ieņem pirmo vietu kā imunitātes sargs, kas veicina organismā imūnās aizsargreakcijas. Eihinācijas ziedu ekstraktam piemīt pretsāpju un antiseptiska (mikroorganismu iznīcinoša) darbība. Ekstrakts satur bioloģiski aktīvās vielas, kas mazina iekaisuma procesus, saaukstēšanās un gripas simptomus, kā arī palīdz uzturēt optimālas elpceļu aizsardzības spējas.

2. Liepziedu ekstraktam piemīt temperatūru pazeminoša un pretdrudža iedarbība. Liepziedu ekstrakts palīdz augšējo elpceļu iekaisumu un saaukstēšanās ārstēšanai, bronhīta un klepus gadījumos.

3. Melnā plūškoka augļu ekstrakts spēcina organisma aizsargspējas un mazina uzņēmību pret vīrusu iedarbību. Melnais plūškoks palīdz pret mainīgo gripas vīrusu, saaukstēšanos, bronhītu, reimatismu, veicina asinsriti, palīdz aterosklerozes slimniekiem, tam piemīt arī nervus nomierinoša darbība. Melnā plūškoka augļi satur ļoti spēcīgus antiokisdantus – antocianīdus -, kas pasargā organisma šūnas no brīvo radikāļu bojājumiem un vienlaikus gan spēcina imunitāti, gan rūpējas par ādas jaunību.

4. Rozmarīna lapu ekstrakts ir dabīgs pretsāpju līdzeklis, kas veiksmīgi cīnās ar dažādām locītavu, muskuļu, galvas, zobu, kakla un citām sāpēm. Vērtīgo vielu savienojumi, ko satur rozmarīns, padara šo augu par vienu no spēcīgākajiem antioksidantiem pasaulē. Antiseptiskās rozmarīna īpašības palīdz saaukstēšanās gadījumā, labi palīdz cīnīties ar gripu un vīrusiem.

5. Aroniju ogu ekstrakts – aroniju ogās ir koncentrēts selēns, kas būtiski nepieciešams imūnsistēmas darbībai. Tāpat aroniju augļi bagāti ar flavonoīdiem, kas regulē šūnu darbību un nodrošina aizsardzību pret slimību ierosinātājiem; un polifenoliem -  spēcīgiem antioksidantiem ar pretiekaisuma iedarbību.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

6. Citronmētras ekstrakts satur daudz askorbīnskābi un karotīnu, kofeīnskābi, oleanolskābi, tanīnu un C vitamīnu. Citronmētras ekstrakts mazina drudzi un bronhītu, tāpat tam ir nervus nomierinoša iedarbība.

Spēcīgs un pārdomāts

LYLimmunUP radītāji ir pārliecināti, ka šis uztura bagātinātājs ir vienīgais produkts Latvijā ar absolūti imūnspecifisku sastāvu, nodrošinot trīs būtiskāko imūnsistēmas līmeņu raitu darbību – ādas un gļotādas aizsardzības spējas, šūnu imunitāti un spēju radīt antivielas.

Kas mani vēl pārliecināja par labu šim produktam? Viens (bez šaubām, svarīgs) nosacījums ir spēcināt imunitāti. Taču, pēc LYLimmunUP dzīvespriecīgi oranžās kastītes iegādes, no savām draudzenēm uzzināju vēl papildus nianses – divas kapsulas dienā spēj sniegt atbalstu arī ādas, matu un nagu veselībai, vielmaiņas darbībai, palīdzēt mazināt nogurumu un nespēku, uzlabot nervu, redzes, kaulu un zobu veselību, un galu galā pasargāt šūnas no brīvajiem radikāļiem. Tāpat LYLimmunUP varot palīdzēt uzturēt normālu muskuļu darbību un organismam atjaunoties pēc lielas fiziskas slodzes.

Roku uz sirds liekot, saku jums – manā ģimenē bez šīs dabas bagātības neiztikt!

Šajā decembrī, īpaši domājot par vērtīgām dāvanām, LYLimmunUP iespējams iegādāties ar atlaidi līdz -20% aptiekās visā Latvijā!

Reklāmas raksts sadarbībā ar LYL love your life®