foto: Facebook.com
Vēža slimniecei Sanitai veikta otrā ķīmijterapija; māte pastāsta par progresu ārstniecības procesā
2018. gada 22. oktobris, 16:04

Vēža slimniecei Sanitai veikta otrā ķīmijterapija; māte pastāsta par progresu ārstniecības procesā

Jauns.lv

Ar dzemdes kakla vēzi sirgstošā 31 gadu vecā modele Sanita Zute jau teju divus mēnešus ārstējas Vācijas Integratīvās medicīnas onkoloģiskajā klīnikā pie dr. Hercoga, kas piedāvā saudzējošu, organisma pašatveseļošanās spēkus stiprinošu terapiju kopā ar ķīmijterapiju. Sanitas māte turpina ziņot par meitas veselības stāvokli sociālajā tīklā “Facebook”, aicinot ļaudis palīdzēt saziedot atlikušo summu, kas uz doto brīdi ir nepilni astoņi tūkstoši eiro.

Sanitai sākts otrais ķīmijterapijas kurss. Māte stāsta, ka abas ir noskaņojušās tuvākajā laikā braukt atpakaļ uz Latviju, lai atpūstos un sakārtotu nepieciešamos dokumentus. Sanita joprojām pārvietojoties ratiņkrēslā. 
 
Sanitas māte Judīte raksta: “Meitas svars uz doto brīdi ir paliels – 55,5 kg, taču par īsto svaru ir grūti spriest, jo tā var būt reakcija no ķīmijas. Dakteris Hercogs saka, ka Sanita ir drosmīga. Tā ir, jo mēs cīnīsimies, zinām, ka ir ļoti daudz cilvēku, kuri bijuši bezcerīgā situācijā, tomēr izveseļojušies.”. 

Lai varētu turpināt ārstēšanu, Sanitai uz doto brīdi vēl nepieciešami  7 768 eiro. Ziedot trūkstošo summu viņai var šeit: palīdzība Sanitai Zutei. 

Jau vēstījām, ka Sanita ārstējas Vācijas Integratīvās medicīnas onkoloģiskajā klīnikā pie dr. Hercoga, kas piedāvā saudzējošu, organisma pašatveseļošanās spēkus stiprinošu terapiju kopā ar ķīmijterapiju.

Ārstēšanās rezultātā Sanita vairs necieš stiprās sāpes, kas liedza naktīs gulēt, viņai ir svara pieaugums, kas  liecina, ka jaunā sieviete atgūst spēkus turpmākai cīņai ar smago slimību. Sanitai veikta asinspārliešana, 18 hipertermijas procedūras un citas manipulāciijas, viņa veiksmīgi pārcietusi pirmo ķīmijterpijas procedūru. 26 dienu ārstniecība izmaksājusi 19 000 eiro, par tiem Sanitai veikti izmeklējumi un medicīniskas manipulācijas arī citā klīnikā.

Tēmas