foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: futbolists spēles laikā izglābj komandas biedra dzīvību
Sebastjans Koatešs neapjuka un izglāba Romēns Salena dzīvību.
2018. gada 11. oktobris, 12:35

VIDEO: futbolists spēles laikā izglābj komandas biedra dzīvību

Jauns.lv

Slavenā portugāļu kluba Lisabonas "Sporting" un Urugvajas izlases aizsargs Sebastjans Koatešs mača laikā izglābis sava komandas vārtsarga dzīvību, vēsta "FOX Sports Football".

Portugāles čempionāta mačā starp "Sporting" un Portimaunas SC "Portimonense" nepatīkamu negadījumu piedzīvoja Lisabonas kluba vārtsargs franču Romēns Salens, kad, cenšoties atvairīt pretinieku sitienu, atsitās ar galvu pret vārtu stabu.

Salens pēc trieciena palika guļam un laukuma zāliena. Koatešs šajā spraigajā situācijā neapjuka un nezaudēja ne mirkli. Urugvajiešu aizsargs negaidīja, kamēr palīgā piesteidzas mediķi, bet pats sniedza komandas biedram pirmo palīdzību. Viņš ielika pirkstu vārtsarga mutē, lai nepieļautu aizrīšanos ar mēli un elpceļu aizsprostošanu.

Arī laukumā "Sporting" šī nebija diez ko sekmīga diena, jo tika piedzīvots zaudējums ar 2:4. Par mača galveno varoni kļuva japāņu uzbrucējs Šoja Nakadžima, kurš izcēlās ar diviem precīziem sitieniem un divām rezultatīvām piespēlēm. Arī sezonas sākums slavenajam klubam nav ne tuvu tik veiksmīgs kā pašiem to gribētos, jo pēc septiņām kārtām ar 13 punktiem Lisabonas klubs ieņem vien piekto vietu, no līderiem "Benfica" un "Braga" atpaliekot par četriem punktiem. Tikmēr "Portimonense" ar septiņiem punktiem ieņem 13. vietu 18 komandu konkurencē.