Liene Greifāne dalās ar tievēšanas noslēpumu. FOTO
Diētas
2016. gada 10. novembris, 13:00

Liene Greifāne dalās ar tievēšanas noslēpumu. FOTO

Jauns.lv

«Jebkuras pārmaiņas dzīvē vieglāk sākt, kad ir prieks skatīties spogulī! Nomestie 7 kilogrami ir tiešām acīm redzami!» Tā pēc Stokholmas diētas iziešanas stāsta Eirovīzijas fināliste, šova «Dejo ar Zvaigzni» uzvarētāja un 2 bērnu māmiņa Liene Greifāne! Lasi interviju ar Lieni, kurā viņa atklāj, kā nomest lieko svaru nedēļas laikā, lai tas vēlāk neatgrieztos!

– Liene, kā tieši tu izlēmi sākt notievēt?

– Cīņu ar liekajiem kilogramiem uzsāku pirms desmit gadiem- pēc pimā bērna piedzimšanas. Kopš bērnu piedzimšanas sevi uzturēt formā ir kļuvis grūtāk, taču esmu apņēmības pilna izskatīties labi, tāpēc ik pa laikam ievēroju kādu diētu, bet līdz šim rezulāti nekad nav bijuši noturīgi. Tā kā dzīvē bija gaidāmas pārmiņas vēlējos tās uzsākt jūtoties par sevi pārliecināta. Gribēju patikt pati sev, jo galu galā- tas taču ir pats galvenais!

– Kā izlēmi pieteikties tieši Stokholmas diētai?

– Personīgi pazīstu vairākus slavenus cilvēkus, kuri ir pamēģinājuši šo diētu, piemēram, viens pazīstams mākslinieks notievēja par 12kg tieši ar Stokholmas Diētu! Arī draudzene kopā ar vīru nesen pamēģināja. Vispār daudz laba biju dzirdējusi daudz par šo notievēšanas metodi!  Sapratu, ka šī ir pārbaudīta metode, kas nesīs ātrus rezultātus un nopirku diētu!

– Kā tieši Tev izdevās zaudēt lieko svaru?

Katrai dienai tika atsūtīts konkrēts plāns, kas un cikos jāēd. Tas man ļoti patika. Varēju savietot ar savu saspringto grafiku un nebija grūti ievērot konkrētos norādījumus. Izmantoju arī iespēju čatā sazināties ar manu Stokholmas Diētas uztura konsultanti. Atbalsts tik tiešām bija jūtams!

- Vai esi apmierināta ar rezultātiem?

Godīgi – rezultātiem bija grūti noticēt! Pirmajā dienā reāli jau zaudēju vienu kilogramu! Tālāk katru dienu svars turpināja kristies par nepilnu kilogramu dienā. Ļoti labi zināju, ka mans mērķis ir zaudēt 5 kg, taču kopā ar šo metodi nometu veselus 7 liekos kilogramus tikai 9 dienās! Tagad atkal jūtos labi un seksīgi savās kleitās! Tā ir tik forša sajūta – patikt sev pašai!

 

– Ko tu novēlētu citām sievietēm, kas arī vēlas nomest svaru?

Mīli sevi, neļauj liekajam svaram sevi iedzīt kompleksos, jo Tu vari no tā tikt vaļā! Ja gribi droši atvadīties no liekajiem kilogramiem, uztici notievēšanu Stokholmas diētai – tā ir reāla iespēja tikt pie sava sapņu auguma. Esmu dzīvs piemērs, ka tā strādā.

Stockholmhealth.com

piedāvā – iegūsti savu sapņu augumu tikai 7 dienās!

Tikai šodien saņem 80% atlaidi savam individuālajam notievēšanas plāna – tikai par 9.95 € (parastā cena EUR 49.95).

Pasūti programmu tagad un esi skaista jau pēc nedēļas! Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien!

Reklāmas raksts sadarbībā ar StockholmHealth / Publicitātes foto