Garšīgi
2020. gada 26. jūnijā, 19:08
RTU un RSU studenti eksperimentē: kā ēst veselīgi un izdevīgi?
Aizvadītajā nedēļā divi studenti - Rebeka Ozolniece no Rīgas Stradiņa universitātes un Mārtiņš Arājs no Rīgas Tehniskās universitātes - piedalījās "Maxima" izaicinājumā, 5 dienas gatavojot sev maltītes, lai noskaidrotu, kuras universitātes studenti prot paēst visizdevīgāk, veselīgāk un garšīgāk.
Vairāk padomu par to, kā dzīvot taupīgi un veselīgi, lasi šeit
Studentu veikumu vērtēja žūrija. Radošumu un pavārmākslas sniegumu pārbaudīja šefpavārs Raimonds Zommers, savukārt uztura speciāliste Ksenija Andrijanova analizēja studentu pagatavoto maltīšu uztura kvalitāti, bet "Maxima" vērtēja, cik efektīvi studenti ir plānojuši pārtikas produktu iegādi un kurš iepircies izdevīgāk.
Izaicinājuma uzvarētājs tiks paziņots pirmdien @maximalv sociālajos tīklos.
Iepazīties ar abu dalībnieku veikumu iespējams viņu "Instagram" kontos: @_bekija_ un @martinsarajs.
Reklāmraksts tapis sadarbībā ar "Maxima".