foto: Publicitātes
Maxima izaicina – Rīgas Stradiņa universitāte pret Rīgas Tehnisko universitāti!
Noderīgi ikdienā
2020. gada 16. jūnijs, 08:52

Maxima izaicina – Rīgas Stradiņa universitāte pret Rīgas Tehnisko universitāti!

Jauns.lv

Lai noskaidrotu, kuras augstskolas studenti prot atrast izdevīgākos pārtikas piedāvājumus un paēst visveselīgāk un garšīgāk, divi studenti, Rebeka Ozolniece no Rīgas Stradiņa universitātes un Mārtiņš Arājs no Rīgas Tehniskās universitātes, piedalīsies Maxima eksperimentā.

Vairāk padomu par to, kā dzīvot taupīgi un veselīgi, lasi šeit.

Abiem studentiem ir uzdevums no 15. līdz 19.jūnijam iepirkties Maxima veikalos un katru dienu gatavot sev maltītes. Eksperimenta noslēgumā studentu veikumu vērtēs žūrija – šefpavārs Raimonds Zommers vērtēs maltīšu garšu un oriģinalitāti, uztura speciāliste Ksenija Andrijanova analizēs studentu gatavoto maltīšu uztura kvalitāti, bet Maxima – cik efektīvi studenti ir plānojuši pārtikas produktu iegādi un kurš iepircies izdevīgāk.

Tēriņus, pagatavotos ēdienus un ikdienas pārdomas par efektīvu maltīšu plānošanu dalībnieki fiksēs savos Facebook un Instagram kontos @_bekija_ un @martinsarajs.

Jūnija beigās Maxima paziņos uzvarētāju, kurš būs aizstāvējis savas universitātes godu un pierādījis, ka dzīvot taupīgi – tas ir arī ēst veselīgi un garšīgi!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Maxima".