Galvenais, lai dāvana ir no sirds!
Garšīgi
2017. gada 13. decembrī, 13:02
4 idejas, kā pagatavot apēdamas Ziemassvētku dāvaniņas gardēžiem
Lai pagatavotu garšīgu dāvaniņu, nemaz nevajag tik daudz laika, kā mums dažkārt šķiet. Pat no maziem cepumiņiem var radīt skaistu dāvanu, svarīgi, lai ar prieku un izdomu izvēlētos piemērotu iesaiņojumu. Iedvesmo žurnāliste un recepšu autore Iveta Galēja.
Un, ja laika neatliek gandrīz nemaz, tad var izlīdzēties ar vasarā un rudenī sagatavotiem konservu krājumiem, piemēram, gardu tomātu mērci vai kādu čatniju no lielās burkas salikt mazās, ābolu sulai pievienot Ziemassvētku garšvielas un brūno cukuru un savārīt aromātiskā sīrupā, rudens pusē salasītos riekstus apviļāt vai nu garšaugu sālī, vai arī iegremdēt saldā karamelē... Galvenais, lai dāvana ir no sirds!