Cepeti var ēst gan karstu ar piedevām, gan arī aukstu brokastīs.
Garšīgi
2017. gada 3. decembrī, 08:44
Īstas meža gaļas cepetis. Garšos arī tievētājiem!
Vienkārša receptīte lieliskam iznākumam. Īpaši iecienīts tievētāju vidū, jo gaļa ir pavisam liesa.
Sastāvdaļas:
1kg aļņa gaļas
sāls, pipari
sarkanie pipari
5 ķiploku daiviņas
sinepes
pētersīļi
dilles
Gatavošana:
No dotajām sastāvdaļām iemarinē aļņa gaļu.
Gaļu atstāj marinēties uz nakti.
Iemarinēto gaļu liek cepamtraukā, kuru pārklāj ar folliju.
Cepeti cep cepeškrāsnī 200 grādos, ik pa laikam pārbaudot tā gatavību.
Gatavības beigās noņem folliju un cepeti apbrūnina.
Recepte: Agita Gabrāne